Cupra Charging Map: “Ηλεκτρικός” χάρτης εύρεσης φορτιστών

H Cupra δίνει λύσεις στους κατόχους των μοντέλων της, για απρόσκοπτη πρόσβαση σε δημόσιους φορτιστές μέσω μια νέας εφαρμογής που εξέλιξε και προσφέρει.


Μία από τις δυσκολίες των κατόχων ηλεκτρικών αυτοκινήτων, είναι η εύρεση φορτιστή, (ειδικά σε χώρες όπως η δική μας) που να μην είναι μάλιστα κατειλημμένος από άλλο ηλεκτρικό όχημα.

Η Cupra, με τη δωρεάν εφαρμογή Charging Map, δίνει τη λύση σε αυτό το πρόβλημα, καθώς ο οδηγός μπορεί να βρει τον πλησιέστερο, διαθέσιμο δημόσιο φορτιστή, μέσα από το σύστημα infotainment των ηλεκτρικών μοντέλων της εταιρείας και να προσεγγίσει γρήγορα το σημείο φόρτισης.

Στην εφαρμογή Charging Map, έχουν ενσωματωθεί 620.000 δημόσιοι φορτιστές στις 27 χώρες της Ε.Ε. και δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό ακόμα και να σχεδιάσει το επόμενο ταξίδι του, βάσει των διαθέσιμων φορτιστών κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Επιπροσθέτως, οι κάτοχοι των ηλεκτρικών μοντέλων της Cupra, θα μπορούν ακόμα και να δώσουν πληροφορίες ή και να βαθμολογήσουν τους σταθμούς φόρτισης, μέσω της δυνατότητας αλληλεπίδρασης της εφαρμογής.


To Cupra Born, το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της ισπανικής εταιρείας, που αναδείχθηκε και στο δεύτερο πιο δημοφιλές της εταιρείας για το 2023, με 45.300 πωλήσεις είναι άμεσα συνδυασμένο με την εφαρμογή, βοηθώντας έτσι τους οδηγούς του στην γρήγορη πρόσβαση σε σταθμούς φόρτισης.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *