Citroen: Ρίχνει στη μάχη των κινητήρων diesel το Citroen Berlingo

Η Citroen αποκάλυψε τα μοντέλα του ανανεωμένου Berlingo και εκεί φάνηκε ότι ένα απ’ αυτά φτιάχτηκε για να ριχτεί στη μάχη των κινητήρων diesel.


Το φρεσκαρισμένο Berlingo με τον κινητήρα diesel θα είναι διαθέσιμο ως BlueHDi 100 και 130 και θα έχει πλουσιότερο εξοπλισμό στο εσωτερικό και αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων.

Όσον αφορά στην  ηλεκτρική έκδοση του Berlingo η Citroen διατηρεί το μοτέρ των 136 ίππων, αλλά συνδυάζεται με νέα μπαταρία που δίνει αυτονομία 345 χιλιομέτρων, αντί για 280 που είχε προηγουμένως. Στην αγορά θα συναντήσετε τόσο το Μ όσο και το επιμηκυμένο XL, με τις θέσεις έως και για επτά επιβάτες.

Από πλευράς επιπέδου εξοπλισμού υπάρχει το πακέτο Plus και το Max. Το πρώτο διαθέτει μεταξύ άλλων κλιματισμό, οθόνη αφής 10 ιντσών, Bluetooth, υποβοήθηση παρκαρίσματος, αισθητήρες βροχής, ενώ το δεύτερο έχει επιπλέον ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, ράγες οροφής, φιμέ κρύσταλλα, έγχρωμη οθόνη αφής, κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, αναδιπλούμενους καθρέφτες ή και ανοιγόμενο πίσω παράθυρο.

Προαιρετικά μπορείτε να ζητήσετε επίσης, οθόνες tablet στα προσκέφαλα των καθισμάτων, σύστημα πλοήγησης, εκκίνηση χωρίς κλειδί, cruise control και παρακολούθηση οχήματος.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *