Citroen: Περισσότερο χρώμα με το My Ami Pop

H Citroen παρουσιάζει την αναβαθμισμένη έκδοση του My Ami Pop, προσθέτοντας ακόμα περισσότερο στυλ και εξατομίευση.


Ο αριθμός «2» στις πόρτες δεν είναι τυχαίος, καθώς αναφέρεται στα δυο καθίσματα, στις δυο ίδιες πόρτες, στους δυο ίδιους προφυλακτήρες και στα δυο ίδια φτερά του My Ami Pop. Σημειώνεται ότι το χρώμα του αριθμού «2» άλλαξε σε κίτρινο, ενώ το μέγεθος του έχει μειωθεί, ώστε να υπάρξει χώρος πλάι του, για έναν κύκλο και ένα τρίγωνο, δυο γεωμετρικά σχέδια, εμπνευσμένα από το ψηφιακό κόσμο των gamers.

Το αναβαθμισμένο My Ami Pop εισάγει τα κουμπιά κίνησης τους οχήματος (R,N,D) στην κεντρική κονσόλα για βελτιωμένη εργονομία, κάτι το οποίο θα δούμε σε όλες τις εκδόσεις του Ami από το τρίτο τρίμηνο του 2024. Ο γάντζος για το κρέμασμα τσάντας είναι πλέον κίτρινος, αποτελώντας μια προέκταση των εξωτερικών πινελιών.

Ρόλο συστήματος πλοήγησης αναλαμβάνει η εφαρμογή “My Ami Play”, η οποία μετατρέπει το smartphone σας σε πίνακα ελέγχου με γρήγορη πρόσβαση σε λειτουργίες πλοήγησης, μουσικής και ραδιοφώνου, ενώ σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις.

Οι λειτουργίες αυτές ελέγχονται από το κουμπί “Citroen Switch” που ενσωματώνεται στο τιμόνι, ώστε να διατηρείτε τα μάτια σας στο δρόμο και να οδηγείτε με ασφάλεια.


Το Ami από το λανσάρισμά του τον Απρίλιο του 2020, έχει σημειώσει περισσότερες από 43.000 πωλήσεις, στις 12 χώρες που διατίθεται. Το αναβαθμισμένο Citroen My Ami Pop είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία, χωρίς αλλαγή στην τιμή του, η οποία διατηρείται στα 8.890 ευρώ. Οι παραδόσεις του αναμένεται να ξεκινήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2024.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *