Citroen e-Series: Ειδική έκδοση μόνο για ηλεκτρικά 

H γαλλική εταιρεία θέλοντας να διαχωρίσει τα ηλεκτρικά και plug-in hybrid μοντέλα της, από τα μοντέλα με θερμικό κινητήρα, δημιούργησε μια περιορισμένης παραγωγής σειρά, την e-series, με ξεχωριστή δίχρωμη άσπρη περλέ – μαύρη εμφάνιση. Τα μαύρα στοιχεία του αμαξώματος αποτελούνται από την οροφή, τον προφυλακτήρα και τις ζάντες 18 ή 19 ιντσών στην έκδοση C5 Aircross.


Η διχρωμία συνεχίζεται και στο εσωτερικό, σε αποχρώσεις του γκρι για τα καθίσματα και το εσωτερικό των θυρών, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για οδηγό και επιβάτες. Υπάρχει δε και η επιλογή καθισμάτων αλκαντάρα με 68% ανακυκλωμένο υλικό, τονίζοντας το οικολογικό προφίλ της ειδικής αυτής σειράς.

Η ιδιαίτερη αυτή έκδοση αφορά στα μοντέλα e-C4, e-C4 X και C5 Aircross Plug-in Hybrid, με τα δύο πρώτα να είναι αμιγώς ηλεκτρικά. Τα δύο πρώτα εξοπλίζονται με ηλεκτρικό κινητήρα 136 ίππων και αυτονομία 360 χλμ., ή τον νέο των  156 ίππων και διευρυμένη αυτονομία στα 420 χλμ. Όσον αφορά στο C5 Aircross plug-in Hybrid, θα προσφέρεται μια πιο προσιτή 180 ίππων ή την κορυφαία των 225 ίππων, ενώ θα υπάρχει και τρίτη έκδοση, χωρίς δυνατότητα φόρτισης, αλλά απλή υβριδική 136 ίππων.

Οι παραγγελίες για τη νέα σειρά εξοπλισμού αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα και η ζήτηση αναμένεται ισχυρή, λόγω της περιορισμένης παραγωγής

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *