Citroen C3: Στυλ, άνεση και ασυναγώνιστη τιμή!

Ιδιαίτερα ευέλικτο, το Citroen C3 έχει τις ιδανικές διαστάσεις για χρήση στις σύγχρονες, πολύβουες μεγαλουπόλεις. Ο χαρακτήρας του νεανικού supermini τονίζεται με τη μοναδική σχεδιαστική υπογραφή με τα μπροστινά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED και με τους πολλούς διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς του αμαξώματος, τις 3 επιλογές για την απόχρωση της οροφής, τα 3 χρώματα για το διάκοσμο της καμπίνας και τα μοναδικής αισθητικής σχέδια για τις ζάντες αλουμινίου 16″ και 17″.


Στο εσωτερικό ένας πραγματικά ικανός για φιλοξενία έως και 5 ατόμων χώρος στην καμπίνα και πόρτμπαγκαζ 300L, προσφέρει ακόμα περισσότερα, μεγαλύτερη ευεξία και απόλυτη άνεση.  

Τη βασική έκδοση εξοπλίζει ο 3κύλινδρος κινητήρας βενζίνης 1,2 PureTech 83 με 5ταχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων ενώ διατίθεται ο 1.2 turbo PureTech 110 με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων ή αυτόματο EAT6, αλλά και diesel 1.5 BlueHDi 100 με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Οι εκδόσεις εξοπλισμού YOU!, PLUS, MAX και MAX Connect θα καλύψουν κάθε απαίτηση και προσδοκία του υποψήφιου αγοραστή.

Η τιμή του γαλλικού μοντέλου ξεκινά από τα 15.900 ευρώ, ενώ συνοδεύεται με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια!


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *