Citroën C3: Άνεση, εξατομίκευση και στιλ

Ένα ευέλικτο supermini hatchback, με εξαιρετική οδική συμπεριφορά, αυξημένη απόσταση από το έδαφος, ψηλή θέση οδήγησης και σχεδίαση που αρέσει στο ευρύ κοινό.


Οι χώροι στην καμπίνα του C3, είναι μεταξύ των κορυφαίων στην αγορά, ενώ ο έξυπνος σχεδιασμός κάνει την καθημερινότητα ευκολότερη. Τα smartphones μπορούν να συνδεθούν απευθείας με την οθόνη αφής και για ακόμα περισσότερη ευκολία, είναι διαθέσιμες πολλές καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες.

Συνολικά, διαθέτει 12 συστήματα υποβοήθησης που εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια στην καθημερινή οδήγηση, ενώ συμβάλουν στη διευκόλυνση κάθε κίνησης, υποστηρίζοντας τον οδηγό και προλαμβάνοντας τον κίνδυνο ατυχήματος.

Το Citroen C3 διατίθεται, πλέον με μία νέα γκάμα η οποία περιλαμβάνει νέες ειδικές εκδόσεις και σημαντικά αναβαθμισμένο βασικό εξοπλισμό.

Συγκεκριμένα τα C3, με τα προσδιοριστικά YOU!, C-Series, Shine & Elle, διαθέτουν πληρέστατο εξοπλισμό και λαμπερά χαρακτηριστικά, με εξατομικευμένα στοιχεία, που, ανάλογα με την έκδοση, εστιάζουν στους παρακάτω τομείς:


  • Οροφή Bi-Ton, Color Pack, Airbump®, Αυτοκόλλητα θυρών και οροφής, Φιμέ τζάμια, Ζάντες αλουμινίου
  • Καθίσματα Advanced Comfort, Δερμάτινο τιμόνι, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες
  • Σύστημα Keyless Access & Go
  • Σύστημα Πλοήγησης, 3 χρόνια δωρεάν Συνδεδεμένες Υπηρεσίες, Κάμερα Οπισθοπορείας
  • Νέο αναβαθμισμένο κινητήρα πετρελαίου 1.5 BlueHDi 100, προδιαγραφών Euro 6.4

Πιο αναλυτικά, η ειδική έκδοση YOU! ανταποκρίνεται στις ανάγκες του αγοραστικού κοινού το οποίο αναζήτα ένα αυτοκίνητο προσιτό και πρακτικό, προσφέροντας  όλον τον απαραίτητο βασικό εξοπλισμό (π.χ. οθόνη αφής, ηλεκτρικές ευκολίες) και ταυτόχρονα μοναδικό στυλ και εμφάνιση χάρη στις προστατευτικές επενδύσεις στα μαρσπιέ και τα τόξα των θόλων, στην οροφή bi-ton και τους καθρέπτες σε λευκό χρώμα και το αποκλειστικό λογότυπο You! στα πλαϊνά του αμαξώματος.


Η ειδική έκδοση C-Series, εκφράζει όλες τις αξίες της μάρκας όπως τα εξαιρετικά επίπεδα άνεσης και τον αναμφισβήτητα ξεχωριστό χαρακτήρα των μοντέλων της. Η ειδική αυτή έκδοση πραγματικά ξεχωρίζει χάρη στην οροφή bi-ton, το αποκλειστικό διακοσμητικό Color Pack. Ταυτόχρονα προσφέρει πλήρη βασικό εξοπλισμό που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει αυτόματο κλιματισμό, δερμάτινο τιμόνι, φιμέ τζάμια, τα καινοτόμα καθίσματα Advanced Comfort και ζάντες αλουμινίου 16”.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *