Citroen Ami: To παραγγέλνεις από το… κινητό σου!

H Citroen έχει τη λύση για τις αστικές μετακινήσεις και μπορείς να την παραγγείλεις, όπου και αν βρίσκεσαι, με τους υποψήφιους αγοραστές να μπορούν να παραγγείλουν online το ηλεκτρικό, microcar Ami, με τιμή μόλις 7.600 ευρώ! (με την κρατική επιδότηση ύψους 3.000 ευρώ).


Το Ami ανήκει στην κατηγορία L6e των ελαφρών τετράκυκλων, που σημαίνει ότι μπορεί να οδηγηθεί και από ανήλικους από 16 ετών και πάνω με δίπλωμα για μοτοποδήλατο.

Είναι πλήρως ηλεκτρικό, με αυτονομία 75 χλμ, που καλύπτει την πλειοψηφία των καθημερινών μετακινήσεων. Η μπαταρία του φορτίζει σε κοινή οικιακή πρίζα σε τρεις ώρες και το ηλεκτρικό μοτέρ αποδίδει 8 ίππους, που δίνουν στο Ami μέγιστη τελική ταχύτητα 45 χλμ./ώρα.

H Citroen δίνει τη δυνατότητα να το παραγγείλεις μάλιστα online, χωρίς να απαιτείται η επίσκεψη σε κάποια έκθεση, μέσω της ειδικής πλατφόρμας  και να σας παραδοθεί ακόμα και στο χώρο σας.

Επιπλέον προσφέρεται και μια σειρά αξεσουάρ, που πέρα ότι βάζετε τη δική σας πινελιά, είναι πάρα πολύ εύκολα στην τοποθέτησή τους καθώς τα τοποθετείτε μόνοι σας.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *