Citroen Ami: Έχει το στυλ για να πρωταγωνιστεί παντού

Το Citroen Ami το αμιγώς ηλεκτρικό όχημα που «βάζει» τη γαλλική εταιρία στη μικροκινητικότητα, απευθύνεται σε νέους από 16 ετών και σε όσους αισθάνονται νέοι και προορίζεται αποκλειστικά για τον αστικό ιστό.


Μικρό σε διαστάσεις το Citroen-ακι, αποκλειστικά 2θέσιο, φορτίζει από οικιακό ρεύμα, με την μπαλαντέζα να βρίσκεται στην ειδική θήκη δεξιά στο πίσω φτερό.

Είναι για να κυκλοφορείς με άνεση στα στενά της πόλης, να παρκάρεις εκεί που δε χωράει άλλο όχημα και να κινείσαι με στυλ.

Δεν είναι για τα Εθνικά Δίκτυα καθώς η τελική ταχύτητα δε ξεπερνάει τα 45 χλμ./ώρα ενώ η αυτονομία κυμαίνεται γύρω στα 70 χλμ.
Στη Γαλλία μάλιστα, το αυτοκίνητο πωλείται και μέσω των καταστημάτων Fnac και Darty, σαν μια εικόνα από το μέλλον, όπου τα αυτοκίνητα θα πωλούνται από διάφορα σημεία πώλησης.

 

Διαθέσιμο σε ένα χρώμα, αυτό το γκρι-γαλάζιο, και πλαϊνά παράθυρα δύο στοιχείων, όπως και το 2CV, που ανοίγουν προς τα πάνω.
Ξεχωριστά αξεσουάρ


Επίσης είναι διαθέσιμα μια σειρά από αξεσουάρ, τα οποία είναι τόσο εύκολα στην τοποθέτηση, καθώς τα τοποθετεί μόνος του ο κάτοχος, ώστε το Ami να αποκτήσει το ύφος που επιθυμεί ο ιδιοκτήτης.


 

Το Ami ως αμιγώς ηλεκτρικό έχει επιδότηση 3.000 ευρώ μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» που σημαίνει ότι η τιμή του ανέρχεται στα 7.350 ευρώ.

Υπάρχει διαθέσιμη και η έκδοση cargo για τους επαγγελματίες χωρίς το κάθισμα του συνοδηγού, ώστε να «φορτώνεται» με τιμή 7.650 ευρώ με την επιδότηση 3.000 ευρώ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 σκέψεις για “Citroen Ami: Έχει το στυλ για να πρωταγωνιστεί παντού”