C8 Corvette Z06: Μία έκδοση ένας χρωματισμός

Με μία ιδιαιτερότητα θα κυκλοφορήσει η C8 Corvette στην Ιαπωνία, με την ιδιαιτερότητα να είναι το πρώτο μοντέλο της σειράς που βγαίνει από το εργοστάσιο και σε δεξιοτίμονη έκδοση.


Σύμφωνα με πληροφορίες κάθε ένα από τα αντίτυπα που θα πωληθούν εκεί θα είναι της ίδιας έκδοσης και με τον ίδιο συνδυασμό χρωμάτων.

Τα νέα έρχονται απευθείας από τους Yoshiaki Uehara και Satoshi Nakano, αξιωματούχους της GM στην Ιαπωνία, που μίλησαν για την ιαπωνική έκδοση της Z06.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, όλες οι Z06 θα είναι έκδοσης 3LZ Coupe, βαμμένες σε μαύρο χρώμα εξωτερικά και κόκκινο στην καμπίνα. Μαύρες θα είναι κι οι ζάντες, με τις δαγκάνες των φρένων κόκκινες, για να συνεχιστεί το ίδιο μοτίβο.

Η λογική πίσω από την απόφαση για το χρώμα έχει να κάνει με το γεγονός ότι αυτός ο χρωματικός συνδυασμός είναι ο πιο δημοφιλής στις ΗΠΑ, οπότε αποτελεί την πιο καλή επιλογή για την αγορά της Ιαπωνίας.


Ωστόσο, μεγάλο ρόλο παίζει και το γεγονός ότι η GM δυσκολεύεται συστηματικά να παράγει αρκετά αντίτυπα της C8 για όλες τις αγορές.


Τέλος, οι ιαπωνικές Z06 δεν θα έχουν και την εξάτμιση στο κέντρο του πίσω μέρους, λόγω των αυστηρότερων περιορισμών στους ρύπους.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *