BYD: Χορηγός μετακίνησης στο EURO 2024

Στο EURO 2024 που θα διεξαχθεί στη Γερμανία από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου 2024 θα βλέπουμε τα BYD να κυκλοφορούν «ανάμεσα» από τα γήπεδα, στα ειδικά events, μεταφέροντας όλο αυτό το διάστημα επισήμους και VIP.


Όλα τα μοντέλα της κινέζικης αυτοκινητοβιομηχανίας είναι αμιγώς ηλεκτρικά σε ένα ευρύ κοινό, όπου εκτός των άλλων η συνεργασία αυτή ευθυγραμμίζεται επίσης με την προσπάθεια της UEFA να προωθήσει ένα πιο πράσινο και πιο φιλικό προς το περιβάλλον UEFA EURO 2024.

Η BYD ως παγκόσμιος ηγέτης στις πωλήσεις νέων ενεργειακών οχημάτων, κατά τη διάρκεια του UEFA EURO 2024 στη Γερμανία, θα προσφέρει πράσινες λύσεις μεταφοράς σε φιλάθλους και ομάδες, ενώ θα υπάρχουν ειδικά stands με τα αυτοκίνητα σε επιλεγμένους χώρους του UEFA EURO 2024, επιδεικνύοντας τη δέσμευση της μάρκας για πιο πράσινες και πιο έξυπνες λύσεις μετακίνησης σε χιλιάδες λάτρεις του ποδοσφαίρου.

Τα καταστήματα της BYD στη Γερμανία θα μετατραπούν σε κόμβους όπου οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορούν μέσα από video wall να παρακολουθούν τα παιχνίδια του EURO.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *