Bugatti: Χτίζει ουρανοξύστη 46 ορόφων με ανελκυστήρες για αυτοκίνητα 

Στο real estate εισέρχεται δυναμικά η Bugatti αποκαλύπτοντας τα σχέδια για έναν ουρανοξύστη υπερπολυτελών κατοικιών.


Ο ουρανοξύστης 46 οροφών θα ανεγερθεί εντός των επόμενων 3-3,5 ετών στην περιοχή του Business Bay στο Ντουμπάι και θα ξεχωρίζει για την αρχιτεκτονική του, καθώς θα μοιάζει με ένα τεράστιο μοντέρνο γλυπτό. Χαρακτηρίζεται ως ένα καταφύγιο στην καρδιά της μητρόπολης και ιδιωτική όαση, αντικατοπτρίζοντας τις αξίες της Bugatti στους τομείς της υπεροχής, της πολυτέλειας, της δεξιοτεχνίας και του ντιζάιν.

Για πρώτη φορά η Bugatti θα μεταλαμπαδεύσει τις σχεδιαστικές της αξίες στην αρχιτεκτονική κτιρίων, παραμένοντας όμως πιστή στη βασική αρχή που δίδαξε ο ιδρυτής της Έττορε Μπουγκάτι, ο οποίος τόνιζε ότι από τη στιγμή που ένα έργο του καθίσταται συγκρίσιμο, τότε αυτομάτως έπαυε να είναι Bugatti.

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες αποκαλύφτηκαν στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Coca-Cola Arena του Ντουμπάι. Πρόκειται για ένα φιλόδοξο έργο, το οποίο θα υλοποιηθεί σε συνεργασία της Bugatti με τη Binghatti, την κορυφαία κατασκευάστρια ακινήτων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα διαθέτει 171 αρχοντικά (Riviera Mansions) εμπνευσμένα από παραθαλάσσιες πόλεις όπως οι Κάννες, το Σεν Τροπέ και το Μονακό, αλλά και 11 ρετιρέ (Sky Mansion) με ευρύχωρους χώρους διαβίωσης, διακοσμημένους με κορυφαίας ποιότητας υλικά, ενώ το καθένα θα έχει ξεχωριστή διαμόρφωση.


Οι κάτοικοι του ουρανοξύστη θα απολαμβάνουν μια απίστευτη χλιδή, όπως μια «παραλία» με πραγματική άμμο εμπνευσμένη από τη Γαλλική Ριβιέρα, ιδιωτική πισίνα, τζακούζι, σπα, γυμναστήριο, σεφ, προσωπικό παρκαδόρο, ιδιωτική λέσχη μελών και δύο ανελκυστήρες αυτοκινήτων από το γκαράζ στα ρετιρέ, ενώ θα παρέχονται υπηρεσίες σοφές και θυρωρού. Οι τιμές για τις οικίες στον ουρανοξύστη της Bugatti δεν έχουν ανακοινωθεί, όμως σίγουρα δε θα απευθύνονται σε κοινούς θνητούς.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *