Bentley: Η νέα Continental GT Speed

Στη μεγάλη γιορτή του αυτοκινήτου στο Monterey, που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή, 20 Αυγούστου, αποκάλυψε η Bentley την Continental GT Speed. Οι Βρετανοί γιορτάζουν τα 20ά γενέθλια του μοντέλου, με το τμήμα εξατομίκευσης Mulliner να αντλεί έμπνευση από την πρώτη γενιά του που κυκλοφόρησε το 2003.


Η συγκεκριμένη Continental GT Speed είναι βαμμένη σε απόχρωση Cypress Green, ενώ η καμπίνα έχει ντυθεί με δέρμα σε καφέ χρώμα και ξύλινες λεπτομέρειες Burr Walnut.

Το πράσινο κυριαρχεί και σε κάποια σημεία του σαλονιού, σε χρωματισμό Special Green. Φυσικά, η Bentley έχει προσθέσει επίσης σε διάφορα σημεία την επιγραφή «20 years of the Continental GT by Bentley Mulliner.»

Εξοπλισμένο με τα πακέτα Blackline, Touring και Styling, το εν λόγω όχημα έχει λάβει λεπτομέρειες σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα στο εξωτερικό του, όπως και ανθρακόνημα στην μπροστινή και την πίσω αεροτομή, τις ποδιές και τον διαχύτη. Έχουν τοποθετηθεί τροχοί 22 ιντσών με φινίρισμα Dark Grey Satin.

Οι εορτασμοί των 20 χρόνων από τη γέννηση του μοντέλου ξεκίνησαν από τις αρχές του έτους. Μία ακόμα μοναδική έκδοση λανσαρίστηκε στην Κίνα, στο Shanghai Auto Show, η οποία ήταν βαμμένη σε χρωματισμό Magnetic Dark Grey και μαύρες ζάντες χρωμίου 22 ιντσών.


Εκτός αυτού, η Bentley δημιούργησε μια ακόμη μοναδική Continental GT, παίρνοντας έμπνευση από την R-Type Continental του 1953. 


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *