Audi ΤΤ: Οριστικό αντίο με νέα συλλεκτική έκδοση

Η Audi παρουσιάζει ακόμα μια… αποχαιρετιστήρια έκδοση του ΤΤ, αυτή τη φορά για την αγορά των Η.Π.Α.


Tο νέο TT Roadster Final, το οποίο έχει συλλεκτικό χαρακτήρα, καθώς μόνο 50 αντίτυπα θα διατεθούν στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού. Αποκλειστικά διαθέσιμο με roadster αμάξωμα και βαμμένο με την πράσινη απόχρωση “Goodwood Green”, η οποία υπήρχε στην παλέτα του TT Roadster πρώτης γενιάς. Γκρι ματ πινελιές συναντάμε στα μαρσπιέ των θυρών και στο μπροστινό προφυλακτήρα, ενώ πατάει σε ζάντες 20 ιντσών.

Γκρι χρώμα έχει επίσης η μαλακή οροφή του, η οποία ήταν αποκλειστικά διαθέσιμη στο TT Roadster 20th Anniversary edition του 2019. Ανοίγει και κλείνει σε μόλις 10 δευτερόλεπτα, μέσω ενός ηλεκτροϋδραυλικού μηχανισμού, ακόμα και εν κινήσει, αρκεί η ταχύτητα του οχήματος να μη ξεπερνά τα 50 χλμ./ώρα.

Το TT Roadster Final τροφοδοτείται από δίλιτρο turbo τετρακύλινδρο κινητήρα, απόδοσης 225 ίππων και 350 Nm ροπής, ο οποίος επιτρέπει επιτάχυνση από 0-96 χλμ./ώρα εντός 5,5 δευτ. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη S tronic 7 σχέσεων και τετρακίνηση quattro. Η τιμή του νέου TT Roadster Final διαμορφώνεται στα 67.800 δολάρια, δηλαδή στα 63.679 ευρώ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *