Audi TT: Φινάλε μετά από 25 χρόνια

Με την εμπορική του καριέρα να ξεκινάει το 1998, 25 χρόνια μετά έφτασε η ώρα για την ολοκλήρωση του κύκλου ζωής του ΤΤ, καθώς  η Audi έχει ανακοινώσει ότι θα τερματίσει την παραγωγή του.


Η Audi Βρετανίας αποχαιρετά με το δικό της ξεχωριστό τρόπο το ΤΤ, το οποίο ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές στην τοπική αγορά, δημιουργώντας μια συλλεκτική τελευταία του έκδοση (για το coupe και roadster αμάξωμα) που στόχο έχει να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον γύρω από το όνομά του.

Σημειώνεται ότι η Βρετανία είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές για το ΤΤ. Το 2022 συνολικά πουλήθηκαν 2.672 ΤΤ στη Βρετανία αντιπροσωπεύοντας πάνω από το 33% των παγκόσμιων πωλήσεων του μοντέλου. Η εν λόγω έκδοση τοποθετείται ιεραρχικά στην κορυφή της γκάμας, ενώ στη φαρέτρα της διαθέτει πολλά καλούδια, αλλά και πλούσιο εξοπλισμό.

Με μαύρο χρώμα έχουν βαφτεί τα λογότυπα Audi και ΤΤ, οι πλευρικοί καθρέπτες του οχήματος, οι διπλές εξατμίσεις, ο πίσω διαχύτης και η αεροτομή. Παρατηρήστε επίσης τα φιμέ κρύσταλλα, τις ματ γρι 20αρες ζάντες με το διαμαντένιο φινίρισμα και τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων που ξεχωρίζουν από πίσω τους. H παλέτα για το αμάξωμα του TT Final Edition περιλαμβάνει τις εξής τρεις αποχρώσεις: Kόκκινη “Tango Red”, λεύκη “Glacier White” και γκρι “Chronos Grey”.

Στο εσωτερικό τώρα, συναντάμε μαύρες δερμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα, στο ταμπλό και στα πάνελ των θυρών. Κόκκινα διακοσμητικά ένθετα εντοπίζουμε στους αεραγωγούς και στη βάση της κεντρικής κονσόλας. Το σύστημα πολυμέσων MMI Navigation Plus με συνδρομή 36 μηνών επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να έχουν πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε πληροφορίες όπως οι τοπικές τιμές καυσίμων και η πρόγνωση του καιρού. Η λίστα περιλαμβάνει επίσης ηχοσύστημα Bang&Olufsen, κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρες στάθμευσης.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *