Audi TT: Αντίο με 100 συλλεκτικά TTS

H Audi γράφει τον επίλογο του θρυλικού ΤΤ, εντός του 2023.


Η γερμανική εταιρία μεταβαίνει σταδιακά στην εποχή της ηλεκτροκίνησης και καταργεί παραδοσιακά σπορ μοντέλα με κινητήρες εσωτερικής καύσης. H καριέρα του ΤΤ ξεκίνησε πριν από 25 χρόνια, ενώ συνολικά εκτιμάται ότι έχει σημειώσει πάνω από μισό εκατομμύριο πωλήσεις.

Πριν το οριστικό αντίο το ΤΤ θα διατεθεί στη νέα συλλεκτική έκδοση Memorial Edition. Σύμφωνα με την Audi θα κατασκευαστούν μόλις 100 TTS Memorial Edition, συνοδευόμενα από το ειδικό πακέτο “Luxury Sports”, τα οποία θα πουληθούν αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας.

Να υπενθυμίσουμε αρχικά ότι το Audi TTS τροφοδοτείται από δίλιτρο τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα απόδοσης 320 ίππων και 400 Nm ροπής, ενώ συνεργάζεται με αυτόματο 7-τάχυτο S tronic κιβώτιο και με σύστημα τετρακίνησης Quattro. Η παλέτα για το αμάξωμά του περιλαμβάνει τρεις αποχρώσεις, τη λευκή “Glacier White Metallic”, τη μαύρη “Mythos Black Metallic” και τη γκρι “Kronos Gray Metallic”.

Στο εσωτερικό, συναντάμε μαύρες Nappa δερμάτινες επενδύσεις με χάλκινες ραφές που δημιουργούν αντίθεση, ψηφιακό πίνακα οργάνων, ηχοσύστημα της “Bang and Olufsen” με 12 ηχεία και κάμερα οπισθοπορείας. Το στάνταρ σύστημα “Magnetic Ride” προσαρμόζει ανάλογα με τις συνθήκες την απόσβεση της ανάρτησης, ισορροπώντας ανάμεσα στην άνεση και στη σπορ οδήγηση.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *