Audi Grandsphere: Το μέλλον είναι εδώ

Στην Ελλάδα βρίσκεται για το διάστημα των γιορτών το ένα και μοναδικό Audi Grandsphere, το πρωτότυπο της εταιρίας που έρχεται απευθείας από το μέλλον.


Τι να πεις για αυτό το αυτοκίνητο, που στην τόσο εντυπωσιακή σιλουέτα «φανερώνει» τις σκέψεις της εταιρίας για το μέλλον.

Eνα μέλλον που μπορεί να είναι με αυτόνομα οχήματα, όπου το συγκεκριμένο όχημα στο επίπεδο αυτόνομης οδήγησης 4, προσφέρει μια νέα εμπειρία οδήγησης χωρίς τιμόνι, πεντάλ, καντράν.

«Χτισμένο» στην πλατφόρμα Premium Platform Electric (PPE) 800 Volt, αυτή η πολυτελής ταχεία first class 2+2 θέσεων, μήκους 5.35μ. και πλάτος 2 μ. που πατάει σε ελαστικά 23 ιντσών, φέρει δύο ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 530 kW με ροπή 960 Nm (καταλαβαίνετε πως θα ξεκινάει, σαν βαρελότο) με αυτονομία γύρω στα 750 χλμ.

Τα ταξίδια περνούν σε άλλη φάση, πόσο κοντά ή μακριά στο σήμερα  είναι ένα άλλο ζήτημα.


Η ηλεκτροκίνηση αλλάζει τα δεδομένα, αυτό είναι γεγονός. Και στην πρόκληση του ρεύματος, η κάθε αυτοκινητοβιομηχανία προχωράει σε ένα μέλλον που δεν υπάρχουν όρια.


Από τις 16 Δεκεμβρίου 2023 έως τις 8 Ιανουαρίου 2024 θα είναι εφικτό για όλους να ζήσουν αυτή την εμπειρία όσο πιο έντονα γίνεται.

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της Audi στο ισόγειο του Εμπορικού Κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το εντυπωσιακό grandsphere αλλά και το μέλλον της premium αυτοκίνησης από κοντά.

Μάλιστα λίγοι τυχεροί θα καθίσουν στη θέση του οδηγού του Audi grandpshere, θα μεταφερθούν στο… μέλλον και θα φωτογραφηθούν από την φωτογράφο μόδας, Κατερίνα Τσατσάνη. Όσοι θέλουν να ζήσουν αυτήν την πρωτόγνωρη grandsphere εμπειρία, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε μέσω της ειδικής σελίδας στο site www.audi.gr είτε μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης της Audi.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *