Audi: Έδωσε μια πρώτη μικρή γεύση από το νέο A5 Avant που ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του


Η Audi μια πρώτη μικρή γεύση από το νέο της μοντέλο A5 Avant. Η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο teaser του επερχόμενου A5, το οποίο αναμένεται να αποκαλυφθεί πλήρως αύριο 16 Ιουλίου.


Ο διευθύνων σύμβουλος της Audi Gernot Döllner, το νέο A5 θα αντικαταστήσει το A4 και θα προσφέρεται σε μορφές Sportback και Avant. Η μάρκα ανακοίνωσε επίσης ότι το αμιγώς ηλεκτρικό A6 e-tron θα κάνει το ντεμπούτο του στα τέλη Ιουλίου, ακολουθούμενο από τη νέα γενιά του Audi Q5 αυτό το φθινόπωρο.

Η Audi δημοσίευσε παράλληλα και μια φωτό που δείχνει το πίσω άκρο του Audi A5 Avant. Το μοντέλο διαθέτει φωτιστικά σώματα που ενώνονται μεταξύ τους μέσω μίας LED μπάρας. Φαίνεται πως τα φωτιστικά σώματα του Audi A5 Avant είναι τα τελευταίας τεχνολογίας OLED. Από κει και πέρα παρατηρούμε και μία μικρή αεροτομή στο τέλος της οροφής. Από και κει πέρα αναμένουμε το νέο Audi A5 Avant να έχει μια πιο λεπτή μάσκα και νέα φωτιστικά σώματα μπροστά.

Το νέο A5 θα εξοπλιστεί με κινητήρες εσωτερικής καύσης νέας γενιάς, οι οποίοι σύμφωνα με δηλώσεις του Gernot Dοllner θα είναι πιο αποδοτικοί χάρη στην ικανότητά τους να προσφέρουν και κίνηση αποκλειστικά με ρεύμα. Αυτό ουσιαστικά υποδηλώνει πως το Α5 θα διαθέτει στην γκάμα τους ήπια υβριδικές και Plug-in υβριδικές εκδόσεις, με τις τελευταίες να προσφέρουν περισσότερα από 100 χιλιόμετρα ηλεκτρική αυτονομία.

Ο επικεφαλής της Audi γνωστοποίησε επίσης πως το επερχόμενο A6 e-tron, θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό Audi που θα διατίθεται στο λανσάρισμα σε αμαξώματα Sportback και Avant. Επίσης, αναφέρθηκε και στην τρίτη γενιά του Q5, επιβεβαιώνοντας πως θα φτάσει αυτό το φθινόπωρο.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *