Andeli Rent a Bike – Νέα μοντέλα Honda 2023 στο στόλο!

H ενοικίαση μηχανοκίνητου δίτροχου έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και η πρωτοπόρος στο είδος Andeli το αποδεικνύει διαρκώς με την προσθήκη όλο και περισσότερων νέων μοντέλων Honda στην ήδη πλούσια γκάμα της!
Αυτό σημαίνει πως στο εξής οι ενδιαφερόμενοι για ενοικίαση μοτοσυκλέτας από την Andeli θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν οκτώ νέα μοντέλα Honda 2023! Όπως για παράδειγμα το νέο best seller Transalp 750, το ριζοσπαστικό Hornet 750 και το περιπετειώδες Africa Twin 1100 σε απλή ή/και DCT έκδοση! Μαζί με αυτά, η γκάμα της εταιρείας καλωσορίζει ακόμα τέσσερις μοτοσυκλέτες 2023: Rebel 500, CB500X, NC750X και NC750X DCT είναι ήδη έτοιμες να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους!
Και για όσους δεν θέλουν μοτοσυκλέτα, η Andeli τους παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε scooter ή/και moped. Τα SH350, SH150, SH Mode 125, Genio 110 και Astrea Grand 110 είναι αυτά που θα καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες στο έπακρο!
Εσείς αποφασίζετε για τον εξοπλισμό
Η ενοικίαση μηχανοκίνητου δίτροχου Honda από την Andeli δεν σταματά στη μοτοσυκλέτα, στο scooter ή στο moped που θα επιλέξετε, αλλά συνεχίζεται και στον εξοπλισμό που επιθυμείτε προκειμένου να καλύψετε τις δικές σας ανάγκες. Αυτός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων βαλίτσες, κράνη, μπουφάν, αδιάβροχα, GPS, ακόμα και Action Cameras!


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *