Ανακοινώθηκαν οι τιμές του Fiat Topolino

Το μικρό ηλεκτρικό όχημα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας είναι ήδη διαθέσιμο προς παραγγελία στη Γαλλία.


Το Fiat Topolino έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Ιούλιο, ως ο κύριος ανταγωνιστής του Citroen Ami, με τις παραδόσεις του στην Ευρώπη αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2024, με την εμπορική του πορεία να αρχίζει πολύ σύντομα σε κάποιες χώρες.

Πιο συγκεκριμένα, η ιταλική αυτοκινητοβιοιμηχανία ανακοίνωσε ότι το βιβλίο παραγγελιών στη Γαλλία θα ανοίξει την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα τις τιμές του μοντέλου. Όλα δείχνουν ότι η Fiat κράτησε την υπόσχεσή της, να διατηρήσει δηλαδή το κόστος κάτω από τα 10.000 ευρώ, αφού η τιμή ξεκινά από τα 9.890 ευρώ στη Γαλλία. Αφαιρώντας την κρατική επιδότηση των 900 ευρώ, κατρακυλά στα 8.990 ευρώ. Ίδια είναι κι η τιμή του μοντέλου στην Ιταλία, το οποίο έχει ήδη εμφανιστεί στον διαμορφωτή της Fiat.


Υπενθυμίζουμε ότι το Topolino διαθέτει μια μπαταρία ενεργειακής χωρητικότητας 5,4 kWh, η οποία προσφέρει αυτονομία έως 75 km, ενώ, όπως αναφέρει η αυτοκινητοβιομηχανία, η πλήρη φόρτιση σε οικιακή πρίζα ολοκληρώνεται σε μόλις 4 ώρες. Το μήκος των μόλις 2,53m το καθιστά ιδανικό για τις μετακινήσεις στους στενούς δρόμους των πόλεων ενώ η τελική του ταχύτητα ανέρχεται στα 45 km/h.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *