Alpine A110: Τα τρία νέα σχέδια στο αμάξωμά του

Τρία νέα σχέδια προσφέρει για το αμάξωμα του A110, η Alpine, με το καθένα συμβολίζει κάτι ξεχωριστό.


Το πρώτο σχέδιο “French Signature”, το οποίο φόρο τιμής στην καταγωγή της Alpine και συγκεκριμένα στη Διέππη της Γαλλίας, όπου βρίσκεται η έδρα της. Στην οροφή και στο εμπρός καπό επεκτείνεται μια λεπτή λωρίδα στα χρώματα της γαλλικής σημαίας, ενώ το «παρών» δίνει και το τριγωνικό μοτίβο “Snowflakes” που χρησιμοποιείται από την Alpine στη Formula 1 και στους αγώνες αντοχής. Παρατηρήστε επίσης το γράμμα Α που αποτυπώνεται επίσης στην οροφή. Η τιμή για το σχέδιο “French Signature” στο A110 ορίζεται στα 1.500 ευρώ.

Το σχέδιο “Racing Heritage” που είναι εμπνευσμένο από την ένδοξη πορεία της Alpine στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο αριθμός 55 που εμφανίζεται σε λευκό φόντο μέσα σε κυκλικό πλαίσιο, παραπέμπει στο έτος 1955, όταν ιδρύθηκε η Alpine από τον Jean Redele. Παράλληλα μια λευκή διπλή λωρίδα διασχίζει το πίσω τμήμα, την οροφή και το εμπρός καπό. Το κόστος για το σχέδιο “Racing Heritage” είναι επίσης στα 1.500 ευρώ.

Τέλος, το σχέδιο “US Racing 2023” τιμά την πρόσφατη επιτυχία του Α110 στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, όταν συμμετείχε στις 25 Ιουνίου, στη φετινή ανάβαση Πάικς Πικ καταρρίπτοντας το ρεκόρ στο κατηγορία του. Το «αμερικάνικο» σχέδιο “US Racing 2023” προορίζεται για το Α110 σε “Glacier White” και “Iridescent White” χρώμα, με τιμή 8.000 ευρώ.

Ήδη τα τρία νέα σχέδια του A110 που προαναφέραμε είναι διαθέσιμα στην αγορά της Γαλλίας και στις περισσότερες χώρες που έχει εμπορική παρουσία η Alpine. Να πούμε ακόμα ότι ο κατάλογος εξατομίκευσης της Alpine περιέχει 15 χρώματα για το αμάξωμα του Α110, αρίθμηση από το 1 έως το 110 και μια μεγάλη γκάμα με ζάντες και δαγκάνες φρένων.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *