Alpine A110 S Enstone Edition: Σε 300 αντίτυπα με τιμή 85.000 ευρώ

Με στόχο να τιμήσει την ένδοξη πορεία της στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, η Alpine παρουσιάζει τη συλλεκτική έκδοση του A110 S.


Στο Enstone Edition, σημείο αναφοράς αποτελούν τα carbon ένθετα στο εσωτερικό, που είναι ίδια με αυτά που χρησιμοποιούν μονοθέσια της Alpine στη Formula 1. 

Στα ενδότερα συναντάμε και μια μεταλλική πλακέτα δείχνει τον αριθμό παραγωγής του εκάστοτε A110 S Enstone Edition (θα κατασκευαστούν μόνο 300 αντίτυπα) και τη ξεχωριστή προέλευση των μαύρων carbon υλικών με γκρι μοτίβα που έχουν τοποθετηθεί πάνω από τον πίνακα οργάνων και στη βάση της κεντρικής κονσόλας. Κάθε ιδιοκτήτης θα λάβει πιστοποιητικό γνησιότητας από το εργοστάσιο στο Ένστον, υπογεγραμμένο από την ομάδα της Alpine στη Formula 1.

Για το αμάξωμα του νέου A110 S Enstone Edition υπάρχουν δυο ματ αποχρώσεις του γκρι σε διαφορετικούς τόνους, η σκούρα “Gris Tonnerre” και η πιο φωτεινή “Argent Mercure”. Παράλληλα αντίθεση προσφέρει η μαύρη γυαλιστερή ή ματ οροφή που σχηματίζει τη βρετανική σημαία.

Η συγκεκριμένη επιλογή είναι στάνταρ για την αγορά της Βρετανίας και προαιρετική στη Γαλλία και στις υπόλοιπες χώρες. 


Ο δίλιτρος τετρακύλινδρος κινητήρας του νέου A110 S Enstone Edition παράγει 300 ίππους, επιτρέπει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα εντός 4,2 δευτ. και μέγιστη ταχύτητα 275 χλμ.


Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του νέου A110 S Enstone Edition θα πραγματοποιηθεί στο επερχόμενο φετινό Γκραν Πρι της Βρετανίας στο Σίλβερστοουν, ενώ ανοίγει το βιβλίο των παραγγελιών του, με τιμή 85.000 ευρώ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *