Alfa Romeo: Οι τιμές για την υβριδική και την ηλεκτρική Junior των 156 HP – Κυκλοφορούν στην Ελλάδα το φθινόπωρο


Η Alfa Romeo Junior θα εισβάλει στην ελληνική αγορά κακ θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας από το φθινόπωρο. Η Alfa Romeo Junior έχει τον τρόπο να προσφέρει αυθεντική ευχαρίστηση στον οδηγό και παράλληλα να εξασφαλίζει άνεση και ασφάλεια μέσω της κορυφαίας τεχνολογίας που χρησιμοποιεί.


Φυσικά ο εξοπλισμός είναι πλούσιος σε όλες τις εκδόσεις. Η έκδοση Core μεταξύ άλλων περιλαμβάνει αυτόματο κλιματισμό, 17άρες ζάντες αλουμινίου με διαμαντέ φινίρισμα (18” στην ηλεκτρική έκδοση), ενεργό cruise control, κιβώτιο ταχυτήτων με paddles αλλαγών και λειτουργία coasting (στην υβριδική έκδοση), συνθετικό δερμάτινο τιμόνι, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και αυτόνομο φρενάρισμα με αναγνώριση πεζών και δικυκλιστών.

Κορυφαία έκδοση είναι η Veloce, με το ηλεκτρικό σύστημα των 280 ίππων να υποστηρίζει τέλεια τα δυναμικά χαρακτηριστικά που έχει διαμορφώσει το μαγικό άγγιγμα μιας ομάδας στο ενεργητικό της οποίας βρίσκονται μοντέλα όπως η 4C, οι Giulia/Stelvio Quadrifoglio, η Giulia GTA και η 33 Stradale.

Τόσο η υβριδική όσο και η ηλεκτρική Junior των 156 HP είναι ήδη διαθέσιμες για παραγγελία, με τιμή 29.900 ευρώ για την πρώτη και 1.000 ευρώ λιγότερα (28.900 ευρώ) για τη δεύτερη, συνυπολογίζοντας την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3». Τα πρώτα αυτοκίνητα θα φτάσουν στη χώρα μας στην αρχή του φθινοπώρου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *