Alfa Romeo Milano: Τετρακίνητες και υβριδικές εκδόσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρχει και τετρακίνητη έκδοση που θα τη χαρακτηρίζει το Q4, όπως εξάλλου και όλα τα τετρακίνητα μοντέλα της θρυλικής εταιρίας από το Μιλάνο.


Η απλή έκδοση Milano θα φέρει τον 3κύλινδροβενζινοκινητήρα 1.2 λίτρων turbo της Stellantis ο οποίος κινεί όλα τα μοντέλα του ομίλου, Peugeot, Citroen, Opel, Jeep, DS, θα συνδυάζεται με ήπιο υβριδικό σύστημα και κινητήριους τροχούς οι μπροστινοί.

Η  έκδοση θα αποδίδει 136 ίππους με ηλεκτροκινητήρα 28 ίππων με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων.

Η έκδοση Milano Q4 θα φέρει έναν δεύτερο ηλεκτροκινητήρα αποκλειστικά για τον πίσω άξονα, 41 ίππων συνολική ισχύ περίπου 163 ίππους για τη Milano Q4 Hybrid, που πιθανώς έτσι να ονομάζεται.

Η Milano όμως θα γράψει και τη δική της ιστορία καθώς πέρα όλων των άλλων θα είναι η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική Alfa Romeo στην ιστορία της.


Αρχικά η Alfa Romeo Milano, ενδεχομένως, και ακολουθώντας το παράδειγμα του Jeep Avenger θα αποκαλυφθεί πρώτα με τις αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις (οι πληροφορίες αναφέρουν για δύο εκδόσεις με μπαταρία 54 και 70 kWh) και στη συνέχεια με τους θερμικούς κινητήρες.


Υπενθυμίζουμε ότι η Alfa Romeo Milano έχει αναπτυχθεί στην πλέον διαδεδομένη πλατφόρμα CMP προέλευσης PSA, η οποία βρίσκεται επίσης κάτω από τα Jeep Avenger και Fiat 600.

Oι παραδόσεις θα ξεκινήσουν από τον Σεπτέμβριο του 2024.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *