Alfa Romeo Milano: Καμουφλαρισμένη στο Μπαλόκο

Ντυμένη με βαρύ καμουφλάζ εμφανίστηκε η Alfa Romeo Milano στην ιστορική πίστα δοκιμών του Μπαλόκο.


Εκεί συνεχίζεται η εξέλιξη του πρώτου αμιγώς ηλεκτροκίνητου μοντέλου παραγωγής της Alfa Romeo. Βέβαια ακόμα δε μπορούμε να διακρίνουνε ίχνος από τη σιλουέτα της, καθώς το κοκκινόμαυρο υλικό του καμουφλάζ καλύπτει μέχρι και τις ζάντες. Στις μπροστινές πόρτες υπάρχει η ερώτηση «είστε έτοιμοι;» με την απάντηση να δίνεται από την ίδια την Alfa Romeo, ανακοινώνοντας ότι η πρεμιέρα της νέας Milano θα πραγματοποιηθεί στις 10 Απριλίου στο Μιλάνο, ενώ θα υπάρξει live μετάδοση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πίσω από τη νέα Milano βρίσκεται μια ομάδα σπουδαίων Ιταλών μηχανικών, οι οποίοι έχουν βάλει την υπογραφή τους σε ένδοξα μοντέλα της Alfa Romeo όπως oι 4C, 8C, Giulia, Stelvio Q και Giulia GTA.

Όλοι τους έχουν θέσει ψηλά τον πήχη, έχοντας ως καθοδηγητή τον Ντομένικο Μπανιάσκο, ο οποίος έχει ξεχωρίσει για την ανάπτυξη αρκετών σπορ αυτοκινήτων Alfa Romeo. Επικεφαλής όλου του έργου είναι ο Στέφανο Τσερέντα, ο οποίος έχει επιμεληθεί τους πετρελαιοκινητήρες των Giulia και Stelvio, καθώς και την plug-in υβριδική έκδοση της Tonale.

Η τεχνική εξέλιξη της Milano καθοδηγείται από τον Λουίτζι Ντομενικέλι, έναν έμπειρο Ιταλό μηχανικό που έχει επιφορτιστεί με την ενσωμάτωση και την επικύρωση όλων των υποσυστημάτων του οχήματος, όσον αφορά τις επιδόσεις, την αντοχή και την άνεση. Στο επίκεντρο βρίσκονται οι τελικές ρυθμίσεις στην ανάρτηση και στο σύστημα διεύθυνσης, με στόχο υψηλά περιθώρια πρόσφυσης ακόμα και σε γρήγορη είσοδο στροφής.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *