Alfa Romeo 33 Stradale: Τράβηξε τα βλέμματα στην Villa d’Este και κέρδισε το βραβείο Design Concept Award

Η Alfa Romeo ήταν μια από τις εταιρείες που έκλεψε την παράσταση στην Villa d’Este με το  ολοκαίνουργιο supercar της Alfa Romeo 33 Stradale το οποίο μάγεψε τον κόσμο και τους κριτές και απέσπασε το βραβείο «Design Concept Award».


Το Concorso d’Eleganza Villa d’Este -στέφει από  το 1929 στέφει τα πιο όμορφα vintage αυτοκίνητα, ενώ από το 2022 βραβεύει και τα πιο συναρπαστικά πρωτότυπα νέας γενιάς. Εκεί η νέα Alfa Romeo 33 Stradale έλαμψε με την ομορφιά και το design της και κέρδισε το πολυπόθητο βραβείο «Design Concept Award».

Η Alfa Romeo έχει κερδίσει συνολικά 5 φορές το συγκεκριμένο βραβείο. Πριν την 33 Stradale,  το βραβείο είχαν πάρει οι Alfa Romeo Brera, Alfa Romeo 8C Competizione, Alfa Romeo 8C Spider, Alfa Romeo TZ3 και Alfa Romeo 4C Concept.

Η Alfa Romeo είναι επίσης η μόνη μάρκα που έχει κερδίσει και τα δύο κύρια βραβεία της διοργάνωσης, το “Coppa d’Oro” το οποίο αποφασίζει το κοινό και το “Design Concept Award”, την ίδια χρονιά. Ήταν το 2002, με την Alfa Romeo 6C 1750 και την Alfa Romeo Brera, και στη συνέχεια ξανά το 2012 με την Alfa Romeo 6C 1750 GS (σειρά 6, 1933) και την Alfa Romeo 4C Concept.

Φέτος, το βραβείο απονεμήθηκε στη νέα Alfa Romeo 33 Stradale, το οποίο έχει κατασκευαστεί μόνο σε 33 μονάδες.


 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *