“Αυτοκίνηση – Electromobility 2023”: Ανοίγει τις πύλες της

Το μεγαλύτερο αυτοκινητιστικό γεγονός στην Ελλάδα ξεκινάει στο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO), όπου θα διεξαχθεί η Έκθεση «Αυτοκίνηση – Electromobility 2023».


Οι πύλες για το κοινό θα ανοίξουν το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου με το ωράριο λειτουργίας της Έκθεσης να είναι Δευτέρα – Παρασκευή 15:00 – 21:00 και Σάββατο – Κυριακή 10:00 – 21:00. Σημειώνεται ότι θα υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης για το κοινό.

Η προσέλευση εκτιμάται ότι θα είναι ιδιαίτερα μεγάλη, για ακόμα μια χρονιά, καθώς αναμένονται περισσότεροι από 80.000 επισκέπτες. Ακολουθώντας κυριολεκτικά το ρεύμα της εποχής, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν τα πολυπληθή πλέον αμιγώς ηλεκτροκίνητα, plug-in υβριδικά και υβριδικά μοντέλα. Ωστόσο το «παρών» θα δώσουν και νέα μοντέλα με θερμικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Η δημοφιλής κατηγορία των SUV θα έχει την τιμητική της, ενώ οι λάτρεις της ταχύτητας θα εντυπωσιαστούν από τα σπορ μοντέλα.

Περισσότερα από 50 νέα μοντέλα αυτοκινήτου θα ποζάρουν κάτω από τους λαμπερούς προβολείς της Έκθεσης «Αυτοκίνηση – Electromobility 2023», πολλά εκ των οποίων θα πραγματοποιήσουν πανελλήνια πρεμιέρα. Παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα για δωρεάν test drive, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για όσους θέλουν να αποκτήσουν μια οδηγική εμπειρία για το μοντέλο που τους ενδιαφέρει.

Πέρα από τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων θα υπάρχουν περίπτερα σχετικά με την αυτόνομη οδήγηση, τα ηλεκτρικά σκούτερ, ποδήλατα και πατίνια, εταιρείες ενέργειας και καυσίμων, ελαστικών, συστημάτων φόρτισης, Car Audio & Hi-Fi, ηλεκτρονικού εξοπλισμού οχημάτων – navigation και leasing.


Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί «1ο Συνέδριο Energy Save», στο Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023.


Χορηγός του Συνεδρίου είναι ο όμιλος της «Καθημερινής» και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Α.Α, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *