Αυτοκίνηση: Έκθεση Electromobility 2023

Μετά από απουσία 4 ετών, η έκθεση «Αυτοκίνηση-Electromobility 2023» ανοίγει τις πύλες τις στις 23 Σεπτεμβρίου στο Π. Φάληρο


Πολλά σημαντικά γεγονότα για τους φίλους της αυτοκίνησης θα διεξαχθούν στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στο Παλαιό Φάληρο. Έτσι μετά την υπερειδική του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, στην Πλατεία Νερού την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, στις 23 του ίδιου μήνα θ’ ανοίξει τις πύλες στο κλειστό γήπεδο Π. Φαλήρου, το γνωστό Tae Kwon Do και θα διαρκέσει μέχρι την 1η Οκτωβρίου.

Στην έκθεση εκτιμάται ότι θα παρουσιαστούν στο ελληνικό κοινό πάνω από 50 μοντέλα, ορισμένα από τα οποία θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά. Αν και το ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως στα ηλεκτρικά, plug-in hybrid και υβριδικά μοντέλα, δεν θα λείπουν και εκείνα με θερμικούς κινητήρες βενζίνης ή diesel, καθώς και σπορ μοντέλα.

πιπροσθέτως, οι επισκέπτες της έκθεσης που αναμένεται να φτάσουν τις 80.000, θα μπορούν να διενεργήσουν test drives, χωρίς χρέωση, κάποια από τα διαθέσιμα μοντέλα. Παράλληλα, στα πλαίσια της έκθεσης θα διεξαχθεί στο Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» στην αίθουσα Φάρος, το πολύ σημαντικό πρώτο συνέδριο «Energy Save» για την αυτοκίνηση και τις νέες τεχνολογίες, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι καθημερινά από 15-21:00 και τα Σαββατοκύριακα 10-21:00.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *