51ο Διεθνές Ράλι ΦΙΛΠΑ: 28 Σεπτεμβρίου με 1 Οκτωβρίου

Τα αυτοκίνητα μιας άλλης εποχής είναι έτοιμα και πάλι να βγουν από τα γκαράζ και να συμμετάσχουν στο 51ο Διεθνές Ράλι ΦΙΛΠΑ, με τον αγώνα να ξεκινά την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 1 Οκτωβρίου.


Η εκκίνηση θα δοθεί την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στις 13:30 από το χώρο της έκθεσης της Λαμίας.

Στη συνέχεια θα κατευθυνθούν προς το Καρπενήσι, με ενδιάμεση στάση στη Μακρακώμη/Αγ. Γεώργιο καλύπτοντας απόσταση 130 χλμ. περίπου.

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, ο αγώνας ξεκινά από την πλατεία του Καρπενησίου και τα πληρώματα θα κατευθυνθούν προς την Επισκοπή όπου θα γίνει και η ανασυγκρότηση.

Από εκεί θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής προς το Καρπενήσι καλύπτοντας συνολική απόσταση ανά κατηγορία, η μεν Classic Regularity 189 χλμ., η δε Touring 132 χλμ.


To Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, τρίτη και τελευταία μέρα του αγώνα, η δράση ξεκινά εκ νέου και τερματίζει στο Καρπενήσι, διασχίζοντας την εντυπωσιακή Γέφυρα Τατάρνας.


Και αφού καλύψουν διαδρομές συνολικού μήκους 193χλμ. (Classic Regularity) και 97 χλμ.(Touring), ο αγώνας θα τερματίσει στο Καρπενήσι, ενώ η επίσημη απονομή των βραβείων στους νικητές θα γίνει το Σάββατο το βράδυ στο Montana Spa Hotel.

Να σημειωθεί ότι η Porsche στο πλαίσιο των εορτασμών των 75 χρόνων έχει θεσμοθετήσει ειδικά βραβεία για όσα πληρώματα συμμετάσχουν στο 51ο Διεθνές Ράλι με την κλασική τους Porsche, είτε στην κατηγορία Classic Regularity, είτε στην κατηγορία Touring.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *