Stellantis: Τεράστιο πρόβλημα με τις παραδόσεις αυτοκινήτων


Η Stellantis κατέληξε σε συμφωνία με αντιπροσώπους για να βοηθήσει την αυτοκινητοβιομηχανία να παραδώσει οχήματα.


Στο πλαίσιο της συμφωνίας, οι έμποροι παραλαμβάνουν απευθείας αυτοκίνητα από τα εργοστάσια, αντί να τα παραδίδει η Stellantis, η οποία αντιμετωπίζει την έλλειψη οδηγών φορτηγών που συνδέονται με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο διευθυντής της Stellantis στην Ιταλία, Σάντο Φιτσίλι, είπε ότι οι περισσότεροι από τους οδηγούς για μεταφορές αυτοκινήτων είναι Ουκρανοί, προσθέτοντας ότι η έλλειψή τους επηρεάζει όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες στην Ευρώπη.

«Ζητήσαμε από τους αντιπροσώπους να μας στηρίξουν και κάναμε αμέσως μια συμφωνία», είπε ο Φιτσίλι στο περιθώριο ενός συνεδρίου αυτοκινήτου στο Μιλάνο. «Φυσικά και τους πληρώνουμε για την υπηρεσία τους, συμφωνήσαμε τις αμοιβές».

Η Ιταλία ήταν μια από τις πρώτες χώρες στην Ευρώπη που βρήκε μια τέτοια λύση και η συμφωνία της με τους αντιπροσώπους, που καλύπτει σχεδόν το 20% των ημερήσιων αποστολών της Stellantis για την Ιταλία, έχει γίνει και σε άλλες χώρες, διευκρίνισε ο Φιτσίλι.
Stellantis: Εκπαιδεύει προσωπικό για τις νταλίκες


Πρόσθεσε ότι η διευθέτηση επρόκειτο να τελειώσει μόλις επιστρέψουν τα logistics στην κανονικότητα, κάτι που περιμένει «αρκετά σύντομα».

Ο Όμιλος Stellantis εκπαιδεύει επίσης το προσωπικό της για οδηγούς φορτηγών προκειμένου να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της κρίσης και έχει συνάψει συμφωνία με την κατασκευάστρια φορτηγών Iveco και την ιταλική κατασκευάστρια τρέιλερ Rolfo για την αγορά 100 μεταφορέων αυτοκινήτων.

Ωστόσο, κανένας υπάλληλος της Stellantis δεν έχει ξεκινήσει ακόμη ως οδηγός φορτηγών καθώς πρέπει να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους, η οποία διαρκεί περίπου τέσσερις μήνες.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *