Η  Άννα Κουτσαφτίκη του «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» μίλησε για την θλίψη που βίωσε με την απώλεια του πατέρα της: «Πέθανε όταν ήμουν έγκυος – Δεν μπόρεσα να διαχειριστώ ούτε το πένθος ούτε τη χαρά της σύλληψης» #ΆνναΚουτσαφτίκη #ΜηνΑρχίζειςτηΜουρμούρα»

 

Η  γνωστή ηθοποιός του Άννα Κουτσαφτίκη του «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» μίλησε για την ανείπωτη θλίψη που βίωσε με την απώλεια του πατέρα της η οποία συνέπεσε με την περίοδο που ήταν έγκυος στην κόρη της.


“Δεν μπόρεσα να διαχειριστώ ούτε το πένθος ούτε και ακριβώς την χαρά της σύλληψης” τόνισε η Άννα Κουτσαφτίκη μιλώντας στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ.

«Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο όταν έχασα τον πατέρα μου. Ήμουν στην ηλικία των 30 περίπου, η οποία είναι ούτως ή άλλως μια μεταβατική περίοδος. Ήταν πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ γιατί ταυτόχρονα ήμουν και έγκυος στην κόρη μου.

Οπότε δεν μπόρεσα να διαχειριστώ ούτε το πένθος ούτε και ακριβώς την χαρά της σύλληψης και τα λοιπά. Ήταν ένα πράγμα πολύ έντονο και περίεργο. Μετά την γέννα ήταν και οι ορμόνες και ήταν μια έντονη περίοδος για μένα. Αλίμονο όμως αν δεν περνάμε και από αυτές τις περιόδους», ανέφερε η ηθοποιός του «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα». 

«Από όλο αυτό βγήκα με πίστη στον εαυτό μου, πίστη στον Θεό και δουλειά. Πάντα με βοηθάει η πίστη μου στον Θεό. Από μικρή είχα ένα άνοιγμα προς τα πάνω. Δεν ξέρω, έτσι συνέβη από την μικρή μου ηλικία» πρόσθεσε, ακόμα, η Άννα Κουτσαφτίκη.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *