Νίκος Κοκλώνης “Έβγαζα 5 εκατ. τη μέρα αλλά τώρα περνάω πιο καλά”

Καλεσμένος στην εκπομπή “Louis Night Show” με τον Λούη Πατσαλίδη στον Alpha Κύπρου βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος μίλησε -μεταξύ άλλων- για τα χρήματα που έβγαζε στο παρελθόν. 


“Μπορώ να καθίσω με μια μπαγκέτα με τους φίλους μου στην παραλία και να περάσω τέλεια, μπορώ να πάω και να χαλάσω και το βρακί μου άμα δεν έχω λεφτά στο καλύτερο εστιατόριο ή club. Έβγαζα 5 εκατομμύρια ευρώ τη μέρα, αλλά ο Νίκος σήμερα είναι καλύτερος από τον Νίκο τότε. Δηλαδή, εγώ περνάω πιο καλά“.

Στη συνέχεια της συνέντευξης αναφέρθηκε επίσης και στο παρασκήνο της viral on stage συνάντηση της Δέσποινας Βανδή και της Άννας Βίσση: “Ενώ είχα πει χιλιάδες φορές στην Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή να κάνουμε αυτό στο J2US, κάποια στιγμή μου λέει η Άννα “Γιατί όχι”; Κι έρχονται σπίτι μου πέντε μέρες πριν από την εκπομπή η Άννα και η Δέσποινα. Έρχεται πρώτα η Δέσποινα, μπαίνει μέσα η Άννα και λέω “Τώρα Θεέ μου πώς θα το διαχειριστώ”; Ανοίγει την πόρτα, κοιτάει, χαμογελάει και λέει η Άννα: “Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη”. Κάθονται και 20 λεπτά μετά καμία σημασία σε μένα”.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *