Το Playboy απέλυσε τη Mia Khalifa μετά τους απαράδεκτους και σοκαριστικούς πανηγυρισμούς της για τις σφαγές της Χαμάς στο Ισραήλ

 

Το Playboy… έστειλε σπίτι της και απέλυσε τη Mia Khalifa μετά τους πανηγυρισμούς της για τις σφαγές της Χαμάς στο Ισραήλ.


Το Playboy διέκοψε κάθε επαγγελματική σχέση με την πορνοστάρ και δημιουργό περιεχομένου Mia Khalifa μετά από σχόλια που έκανε και προκάλεσαν οργή υποστηρίζοντας τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς στο νότιο Ισραήλ.

Η Mia Khalifa σε σειρά tweet έκανε πλακίτσα αναφερόμενη στο «σιωνιστικό καθεστώς απαρτχάιντ που ανατρέπεται από αντάρτες με ψεύτικα πουκάμισα Gucci». Η σελίδα της Khalifa έχει κατέβει και το Playboy με ανάρτηση επιβεβαίωσε ότι δεν συνεργάζεται μαζί της.

«Σας γράφουμε σήμερα για να σας ενημερώσουμε για την απόφασή μας να τερματίσουμε τη σχέση του Playboy με τη Mia Khalifa, συμπεριλαμβανομένης της διαγραφής του καναλιού Playboy της Mia στην πλατφόρμα δημιουργών μας», έγραψαν σε ένα email προς τους χρήστες. Και πρόσθεσαν: «Η Μία έκανε αηδιαστικά και κατακριτέα σχόλια πανηγυρίζοντας για τις επιθέσεις της Χαμάς στο Ισραήλ και τις δολοφονίες αθώων ανδρών, γυναικών και παιδιών».

Η 30χρονη υποστήριξε επανειλημμένα τις βομβιστικές επιθέσεις και τις απαγωγές της Χαμάς στους πέντε εκατομμύρια οπαδούς της στο X, προτρέποντας τους επιτιθέμενους να κινηματογραφήσουν οριζόντια, ώστε να μπορεί να παρακολουθήσει καλύτερα το μακελειό.


«Μπορεί κάποιος παρακαλώ να πει στους μαχητές της ελευθερίας στην Παλαιστίνη να γυρίσουν τα τηλέφωνά τους και να κινηματογραφήσουν οριζόντια;», έγραψε.


Η Khalifa μοιράστηκε επίσης μια εικόνα των τρομοκρατών που οδηγούν στο πίσω μέρος ενός ημιφορτηγού, αποκαλώντας το «αναγεννησιακό πίνακα».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *