Στάθης Μαντζώρος – Σασμός: «Σύντομα θα υπάρξουν πολύ έντονες εξελίξεις στη σειρά η ιστορία θα κορυφωθεί»

Ο Στάθης Μαντζώρος που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Σασμός, το πρωί της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα.


Ο Παντελής, που υποδύεται τον καφετζή του «Σασμού» μεταξύ άλλων έκανε και κάποιες αποκαλύψεις για τα επόμενα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε στη δραματική σειρά του Alpha.

O Παντελής ήταν ο άνθρωπος ο οποίος είδε τον Αστέρη και την Αργυρώ στο μυστικό ραντεβού τους και δεν κράτησε το στόμα του κλειστό Όλο αυτό που συνέβη ήταν «βούτυρο στο ψωμί του Παντελή». Γιατί αποκάλυψε ένα τόσο ευαίσθητο δεδομένο για την ισορροπία των σχέσεων στο χωριό; «Αυτή είναι η ζωή στην επαρχία. Και ειδικά στο καφενείο. Γι αυτό ο Παντελής είναι καφετζής. Δίνει «τροφή» σε όλους».

Ο λόγος που λειτουργεί κατ΄αυτόν τον τρόπο είναι… «ο φόβος του να μην μπει στο στόμα της κοινωνίας. Κι έχει βρει τον συγκεκριμένο τρόπο, για να ελέγχει τα πράγματα. Να ξέρει τι γίνεται, ώστε να καταπολεμήσει αυτό που φοβάται. Και το καφενείο προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Είναι τόπος συνάντησης. Λέμε τα νέα του χωριού…. Και πιστεύει ότι έτσι ελέγχει την κατάσταση». Μέχρι πότε θα αντιδρά έτσι; «Μέχρι ένα πρόβλημα να χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού του. Εκεί ο Παντελής θα είναι τελείως διαφορετικός» απάντησε ο Στάθης Μαντζώρος. 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *