Formula 1: Μετά το γκραν πρι του Μαϊάμι θα ξεκινήσουν οι τελικές επαφές της Mercedes με τον Μαξ Φερστάπεν – Προορίζεται για τη θέση του Λούις Χάμιλτον

H Mercedes περιμένει να περάσει το γκραν πρι του Μαϊάμι, προκειμένου η ομάδα της Formula 1 να ξεκινήσει τις τελικές επαφές με τον Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος προορίζεται για τη θέση του Λούις Χάμιλτον


Η ηγεσία της Daimler και οι ιδιοκτήτες της Mercedes F1 θα έχουν επίσημη συνάντηση με την πλευρά του Μαξ Φερστάπεν μετά την επιστροφή της Formula 1 από την Αμερική, μετά δηλαδή το γκραν πρι του Μαϊάμι το Πάσχα, προκειμένου να προσελκύσουν τον Ολλανδό στο Μπράκλεϊ για τη θέση του Λιούις Χάμιλτον.

Στη συνάντηση αυτή δεν θα βρίσκεται μόνο ο διευθυντής και συνιδιοκτήτης της Mercedes F1 Τότο Βολφ, αλλά και οι δύο άλλες πλευρές που κατέχουν μερίδιο της ομάδας: ο διευθύνων σύμβουλος της Mercedes-Benz Όλα Καλένιους, και ο Βρετανός ιδιοκτήτης της Ineos Σερ Τζέιμς Ράτκλιφ.

Από την πλευρά Φερστάπεν, μαζί με τον τρις πρωταθλητή της F1 θα βρίσκεται και ο πατέρας του, Γιός Φερστάπεν, καθώς και ο μάνατζερ Ρέιμοντ Βερμιούλεν.

Οι τρεις ιδιοκτήτες της ομάδας φέρονται αποφασισμένοι να παρουσιάσουν στην πλευρά του Φερστάπεν το μεγαλύτερο συμβόλαιο οδηγού στην ιστορία της Formula 1, το οποίο μαζί με τα μπόνους και τις χορηγίες μπορεί να ξεπερνά ακόμα και τα 100 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Ένα συμβόλαιο πολυετές, με την εγγύηση ότι θα διατηρήσει το ρόλο του πρεσβευτή της Mercedes και μετά το τέλος της αγωνιστικής του καριέρας.


 

 

 

 

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *