Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι το Κέντρο Υγείας Τήνου είναι ετοιμοπόλεμο και άρτια στελεχωμένο για την κοσμοσυρροή στην Τήνο λόγω Δεκαπενταύγουστου – «Ψευδής η εικόνα διάλυσης του ΕΣΥ»


Η Τήνος αναμένεται να βουλιάξει από κόσμο αυτό τον καιρό λόγω του Δεκαπενταύγουστο. Όπως είναι φυσικό μπορεί σε κάποιους να παρουσιαστούν προβλήματα υγείας. Το Κεντρο Υγείας του νησιού είναι όμως, ετοιμοπόλεμο και άρτια στελεχωμένο όπως ξεκαθάρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.


Ο υπουργός Υγείας έκανε αναφορά σε ανάρτησή του στο προσωπικό του Κέντρου Υγείας Τήνου και έδειξε με… αριθμούς ότι είναι στελεχωμένο και επί ποδός για τον Δεκαπενταύγουστο, ενώ έστειλε και μήνυμα ότι ειναι ψευδής η εικόνα διάλυσης του ΕΣΥ που καλλιεργεί η αντιπολίτευση.

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στην ανάρτησή του:

Λόγω της μεγάλης εορτής της Παναγίας της 15ης Αυγούστου υπάρχει δικαιολογημένη ανησυχία στην Κοινή Γνώμη για το Κέντρο Υγείας Τήνου.

Ενημερώνουμε λοιπόν ότι:


Στο ΚΥ Τήνου αυτή τη στιγμή υπηρετούν:

3 ειδικευμένοι ιατροί

1 εξειδικευμένος γενικός ιατρός

1 ορθοπεδικός με μετακίνηση

1 ορθοπεδικός με σύμβαση παροχής υπηρεσιών

10 αγροτικοί ιατροί που καλύπτουν και τα περιφερειακά ιατρεία αλλά εκτελούν εφημερίες στο Κέντρο Υγείας

8 νοσηλευτές

11 λοιπό προσωπικό

Αύριο μετακινείται, μέχρι τέλος Αυγούστου, ιατρός παθολόγος από το ΚΥ Πειραιώς Επίσης αύριο μετακινείται γενική ιατρός από το ΚΥ Ίου, για μία εβδομάδα, προκειμένου να ενισχυθεί το ΚΥ Τήνου ενόψει της αυξημένης πίεσης για την εβδομάδα της Παναγίας.

Φέτος πανελλαδικά έχουμε περισσότερο εργαζόμενο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από πέρσι και η εικόνα διάλυσης του ΕΣΥ που συστηματικά καλλιεργείται από την Αντιπολίτευση και μερίδα των ΜΜΕ είναι ψευδής.

Προβλήματα υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα, αλλά εργαζόμαστε σκληρά και κάθε χρόνο θα πηγαίνουμε καλύτερα. Ευχαριστώ όλο το προσωπικό μας που στηρίζει το ΕΣΥ και φέτος όχι πάντα υπό τις ιδανικότερες συνθήκες.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *