Ενισχύεται με δυο νέους γιατρούς το νοσοκομείο Χανίων


Με μόνιμο Παιδοχειρουργό ενισχύεται το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, ενώ μία νέα συνεργασία με Ειδικευμένη Ψυχίατρο ενισχύει την ψυχιατρική κλινική.


Συγκεκριμένα, ορκίστηκε σήμερα από τον Διοικητή του Γ.Ν. Χανίων Γεώργιο Μπέα και ανέλαβε καθήκοντα, ο Επιμελητής Α΄ Παιδοχειρουργικής Αντώνιος Παπάζογλου. Ο παιδοχειρουργός με την εμπειρία και τις γνώσεις του, σύμφωνα με τον κ. Μπέα, θα ενισχύσει σημαντικά το Παιδοχειρουργικό Τμήμα του νοσοκομείου, το οποίο επιτελεί ένα δύσκολο και ευαίσθητο έργο.

Επίσης, υπεγράφη και σύμβαση συνεργασίας του Γ.Ν. Χανίων με την Ειδικευμένη Ψυχίατρο Τερψιχόρη Καρτσάκη, η οποία θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στην Ψυχιατρική Κλινική.

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων “Ο ‘Αγιος Γεώργιος” , η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ και η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας αποδεικνύουν, όπως επισημαίνει ο διοικητής του νοσοκομείου, την προσήλωση τους στην ενδυνάμωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, την συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας και την εξασφάλιση της βέλτιστης φροντίδας για τους ασθενείς.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *