Κίνηση ματ από το Opel Mokka

«Φωτιά» στον ανταγωνισμό βάζει το Opel Mokka, καθώς συνδυάζει μία σημαντική αναβάθμιση στον εξοπλισμό όλων των εκδόσεων με τα μεγάλα οφέλη που προκύπτουν από το πρόγραμμα «Απόσυρση και ανταλλαγή».


Σε μια εποχή που και το τελευταίο ευρώ για την αγορά ενός αυτοκινήτου έχει τεράστια σημασία, η Opel κάνει την δική της υπέρβαση προσφέροντας στους Έλληνες καταναλωτές ακόμα μεγαλύτερη αξία στα αυτοκίνητά της.

Με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το Mokka το οποίο διατίθεται πλέον στην χώρα μας με πολύ πιο πλούσιο εξοπλισμό σε όλες του τις εκδόσεις, χωρίς αυτό να επιφέρει την παραμικρή επιβάρυνση στην τελική του τιμή.

Αυτή η κίνηση «ματ» στην δημοφιλή κατηγορία των compact SUV, όπου το Mokka παραμένει αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής, ενισχύεται ακόμα περισσότερο από το πρόγραμμα «Απόσυρση και ανταλλαγή».

Ένα πρόγραμμα το οποίο κάνει πιο εύκολη την διαδικασία απαλλαγής από το παλαιό σας όχημα και σας ανοίγει τον δρόμο για την αγορά ενός νέου μοντέλου της Opel και ότι αυτό συνεπάγεται σε αναβάθμιση της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής που προσφέρει ένα καινούργιο αυτοκίνητο.


Το ανανεωμένο Mokka διατίθεται πλέον στην χώρα μας σε νέα αναβαθμισμένες εκδόσεις, οι οποίες προσφέρουν πολλά περισσότερα στοιχεία εξοπλισμού, χωρίς να αλλάζει η τιμή πώλησης του αυτοκινήτου.


Συγκεκριμένα, η νέα γκάμα του ξεχωριστού και ιδιαίτερα μοντέρνου SUV της Opel ξεκινά από την βασική έκδοση Edition η οποία έχει πλέον στον στάνταρ εξοπλισμό της αλουμινένιες ζάντες 17 ιντσών, ταπετσαρία με συνδυασμό υφάσματος και δερματίνης, κεντρικό υποβραχιόνιο, εμπρός θύρα USB, ποτηροθήκες, αισθητήρες παρκαρίσματος στο πίσω μέρος και κάμερα οπισθοπορείας.

Η έκδοση Edition Plus (που μέχρι τώρα ονομαζόταν Elegance) έχει στον στάνταρ εξοπλισμό Adaptive Cruise Control, θερμαινόμενα καθίσματα για οδηγό και συνοδηγό, θερμαινόμενο τιμόνι, διπλό δάπεδο στον χώρο φόρτωσης, keyless entry για ευκολία στην είσοδο και την εκκίνηση του αυτοκινήτου χωρίς την χρήση κλειδιού, φιμέ τζάμια και διχρωμία με μαύρη οροφή.

Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται η έκδοση GS η οποία γίνεται ακόμα πιο πλούσια και με premium χαρακτηριστικά, διαθέτοντας ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, εξελιγμένους προβολείς InteliLux LED Matrix για κορυφαία εμπειρία φωτισμού σε κάθε είδους συνθήκη, keyless entry, και θερμαινόμενα καθίσματα και τιμόνι.

Όλα τα παραπάνω παρέχονται χωρίς οικονομική επιβάρυνση στις εκδόσεις Edition και Edition Plus του Mokka, μιας και οι τιμές τους παραμένουν αμετάβλητες, παρά την σημαντική αναβάθμιση του εξοπλισμού.


Ακόμα πιο σημαντική είναι η αναβάθμιση του ηλεκτρικού Mokka Electric, το οποίο απέκτησε μία νέα έκδοση με μία μεγαλύτερη μπαταρία των 54 kWh, η οποία παρέχει την δυνατότητα στο ελκυστικό compact SUV της Opel να αποκτήσει μεγαλύτερη αποδοτικότητα και αυτονομία έως και 407 ξέγνοιαστα χιλιόμετρα.

Το ελκυστικό Mokka Eelectric αποδίδει 156 ίππους και μέγιστη ροπή 260 Nm, με επιτάχυνση για το 0-100 χλμ/ώρα σε χρόνο κάτω των 10 δευτερολέπτων και τελική ταχύτητα στα 150 χλμ/ώρα, ηλεκτρονικά περιορισμένη.

Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται ιδανικά με την συμμετοχή του Mokka στο πρόγραμμα «Απόσυρση και ανταλλαγή» που «τρέχει» αυτή την περίοδο η ελληνική αντιπροσωπεία της Opel.

Το πρόγραμμα αυτό είναι μία πρωτοποριακή ενέργεια η οποία παρέχει την δυνατότητα απόσυρσης του παλαιού οχήματος του πελάτη ανεξαρτήτως μάρκας και ανταλλαγής του με έναν νέο ετοιμοπαράδοτο Opel που θα επιλέξει από την πλούσια γκάμα της.

Η εταιρεία από την πλευρά της εγγυάται ότι προσφέρει ένα σημαντικό όφελος στον πελάτη, προσφέροντάς του την καλύτερη δυνατή τιμή για το παλαιό του όχημα, η οποία είναι σε κάθε περίπτωση σημαντικά υψηλότερη από ότι θα έβρισκε στην ελεύθερη αγορά.

Και για να γίνουν τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα, το προσωπικό της Opel Hellas αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες, έτσι ώστε ο υποψήφιος αγοραστής να μπορέσει να αποκτήσει το νέο αυτοκίνητο που επιθυμεί εύκολα, χωρίς άγχος και με τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα.

Σε κάθε περίπτωση, το Opel Mokka παραμένει μία ιδανική πρόταση για όσους θέλουν να συνδυάσουν το μοντέρνο στιλ, με τεχνολογίες αιχμής και μια πλήρη γκάμα εκδόσεων για να επιλέξει κανείς αυτό που του ταιριάζει.

Με τις πρόσφατες αναβαθμίσεις στον εξοπλισμό και με το πρόγραμμα «Απόσυρση και ανταλλαγή» της Opel, το Mokka γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό και ολοκληρωμένο, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την αύρα του πρωταγωνιστή της κατηγορίας του.

Όταν και το τελευταίο ευρώ μετράει, το Mokka και η Opel είναι εκεί για να δώσουν την μεγαλύτερη αξία όχι μόνο ως αυτοκίνητο αλλά και ως σύνολο παροχών με επίκεντρο το συμφέρον και την απόλυτη ικανοποίηση του Έλληνα καταναλωτή.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *