Survivor: Δάκρυα στην αποχώρηση της Δώρας Νικολή – Ολοκληρώθηκε η τετράδα του τελικού

Η Δώρα Νικολή ήταν η Survivor που αποχώρησε στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Πέμπτη 20 Ιουνίου και ήταν η τελευταία αποχώρηση για τη φετινή χρονιά.


Μια «ανάσα» πριν τον μεγάλο τελικό, ο Γιώργος Γκιουλέκας, η Δώρα Νικολή και ο Ντάνιελ Νούρκα ήταν εκείνοι πάλεψαν για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Ο Φάνης Μπολέτσης και η Κατερίνα Δαλάκα, έχουν ήδη κλειδώσει τις θέσεις τους στον ημιτελικό του φετινού Survivor.

Προς το τέλος του αγώνα, η Δώρα Νικολή και ο Ντάνιελ Νούρκα έμειναν να αναμετρηθούν για την παραμονή τους.

Εκείνη που ηττήθηκε και δεν θα λάβει μέρος στον μεγάλο τελικό είναι η Δώρα Νικολή. Η 46χρονη μητέρα ήταν ανταγωνιστική σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως απέναντι στους δύο παίκτες δεν μπόρεσε να αποδώσει τα μέγιστα.

Στο τέλος, η Δώρα Νικολή , με δάκρυα στα μάτια, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της και πήρε τον δρόμο της επιστροφής.


«Ευχαριστώ πολύ τον Ντάνιελ και όλα τα υπόλοιπα παιδιά. Δεν κλαίω γιατί φεύγω, απλά συγκινούμαι με αυτά που λένε τα παιδιά. Τα παιδιά το αξίζουν να είναι εδώ. Ήθελα να φτάσω μέχρι το τέλος και θεωρώ ότι έφτασα μέχρι το τέλος. Αυτό που ήθελα να το ζήσω, το έζησα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη που έφτασα μέχρι εδώ πέρα. Θα είμαι στον τελικό για να στηρίξω τα παιδιά. Έπαθλό μου η φίλη μου η Δαλάκα» είπε συγκινημένη.


Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *