«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς Κοτρώτσης γίνεται επικίνδυνος – Ποια είναι η αινιγματική Άννα;


Οι «Ψυχοκόρες» έρχονται από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 21:00 για να διηγηθούν τις συγκλονιστικές ιστορίες της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς.


Η σειρά που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, ρίχνει φως στον «απαγορευμένο» θεσμό των ψυχοκορών και καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό.

Όσα θα δούμε απόψε, Τρίτη 4 Ιουνίου

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 39

Η Αρχοντούλα αποκαλύπτει τα πάντα στη Μαρίκα και υπόσχεται να τη βοηθήσει με το Σώτο. Μετά την επίθεση εναντίον του Ερμή για τα χρέη του στον τζόγο, η Μάγια κατηγορεί τον πατέρα της και διώχνει την Αγνή. Η Βασιλική κάνει μια πρόταση στον Δαμιανό για να βγει από τη δύσκολη θέση που έχει έρθει. Η Βικτωρία ετοιμάζει τη Δεσποινιώ για τους Λιβανέζους, ενώ έχει καταστρώσει σχέδιο για να απαλλαγεί και από όποιον μπορεί να της φέρει εμπόδια. Η Φρόσω ορίζεται διαχειρίστρια της περιουσίας του Νάτση. Η Μάγια μαθαίνει μια πληροφορία για τον πατέρα της που αγνοούσε. Ο Κοσμάς συνειδητοποιεί πως ο Αρδίτης τον εξαπάτησε και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του…

Παρακολουθήστε ένα απόσπασμα:


Ποια είναι η αινιγματική Άννα;

Η Άννα (Τόνια Σωτηροπούλου) είναι μία καλοσυνάτη και λιγομίλητη νοσοκόμα. Κάτω, όμως, από το ευγενικό της χαμόγελο και την επαγγελματική της στολή, κρύβει ένα μεγάλο μυστήριο. Μπαίνει στη ζωή της οικογένειας Κοτρώτση ξαφνικά, μετά την επίθεση που δέχεται ο Σώτος. Η συνάντησή της με τον Κοσμά και την Νέλλα γίνεται τυχαία στο νοσοκομείο, και πολύ σύντομα θα της ξυπνήσει σκοτεινές μνήμες. Η Άννα δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τα τραύματα του παρελθόντος – ενός παρελθόντος που σβήστηκε στις στάχτες του πολέμου. Τώρα, είναι αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση και να κάνει τα πάντα για να δικαιώσει όσους έφυγαν άδικα από κοντά της.

Δείτε το τρέιλερ:

Οι «Ψυχοκόρες» προβάλλονται στον ΑΝΤ1 κάθε Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 21:00.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *