MasterChef: Η εβδομάδα Τελικού συνεχίζεται – Ο Λευτέρης ή η Χριστίνα θα έχει στο τέλος της αποψινής βραδιάς το προβάδισμα;

Ο συναρπαστικός Μεγάλος Τελικός του MasterChef 2024 συνεχίζεται!


Μετά το ταξίδι τους στη Μεσσηνία, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη δοκιμασία του τελικού, η Χριστίνα Χριστοφή και ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος επιστρέφουν και πάλι στην κουζίνα του MasterChef. 

Η πρώτη δοκιμασία είναι παρελθόν. Η βαθμολογία των τριών chef κριτών, για τα πιάτα που παρουσίασαν οι φιναλίστ, έχει σφραγιστεί. Απόψε, Τρίτη 11 Ιουνίου, θα σφραγιστεί ακόμα μια βαθμολογία, καθώς θα διαγωνιστούν στη δεύτερη και προτελευταία μαγειρική δοκιμασία του φετινού τελικού.

Ο Λευτέρης και η Χριστίνα καλούνται να αντιμετωπίσουν το πιο δύσκολο Tεστ Δημιουργικότητας. Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν ένα δημιουργικό menu τεσσάρων σταδίων. 

Το κάθε στάδιο, το οποίο έχει διαφορετικό χαρακτήρα, είναι εμπνευσμένο από δοκιμασίες του φετινού MasterChef


  • Το amuse bouche, πρέπει να είναι βγαλμένο από την Cucina Povera.
  • Το ορεκτικό, εμπνευσμένο από την ελληνική κουζίνα.
  • Το κυρίως, να έχει τα χαρακτηριστικά της fusion κουζίνας.
  • Το γλυκό, να έχει βασικό υλικό  τη σοκολάτα.

Στη δοκιμασία δεν υπάρχει κανένας περιορισμός και οι φιναλίστ μπορούν να χρησιμοποιήσουν όποια υλικά θέλουν από την αποθήκη τροφίμων. Ο χρόνος, όμως, είναι η μεγαλύτερη δυσκολία, που καλούνται να αντιμετωπίσουν σε αυτή τη δοκιμασία. 


Συνολικά, ο Λευτέρης και η Χριστίνα, θα έχουν στη διάθεσή τους τρεις ώρες για να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους. Η σωστή οργάνωση της σκέψης και του χρόνου,  η συγκέντρωση, η μαγειρική αντίληψη και ευρηματικότητα θα είναι τα στοιχεία που θα κάνουν τη διαφορά.

Στον εξώστη θα βρίσκονται οι υποψήφιοι του φετινού διαγωνισμού, αλλά και τα αγαπημένα πρόσωπα των φιναλίστ, για να εμψυχώσουν και να υποστηρίξουν τους δύο διεκδικητές του φετινού τίτλου.

Έμπνευση, δημιουργικότητα, και άρτια τεχνική εκτέλεση μπαίνουν στο προσκήνιο σε αυτή τη μαγειρική αναμέτρηση. Η Χριστίνα και ο Λευτέρης καλούνται να διατηρήσουν τη μαγειρική τους ψυχραιμία, παραμένοντας προσηλωμένοι στον στόχο της κατάκτησης του τίτλου, του τροπαίου και του χρηματικού επάθλου των 100.000 ευρώ του  MasterChef 2024!

Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και όλα μπορούν να ανατραπούν! Ο Λευτέρης ή η Χριστίνα θα έχει στο τέλος της αποψινής βραδιάς το βαθμολογικό προβάδισμα;


Δείτε το τρέιλερ:

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *