Τελικός Conference League: Μίνι ένταση με οπαδούς του Ολυμπιακού που επιχείρησαν να πάνε προς το γήπεδο αποφεύγοντας τους ελέγχους της ΕΛΑΣ – Γέμισαν με ερυθρόλευκα αυτοκόλλητα τις ταμπέλες στη Νέα Φιλαδέλφεια

Μία μίνι ένταση επικράτησε έξω από την OPAP Arena πριν από λίγο. Μια μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού θέλησαν να αποφύγουν τους ελέγχους της ΕΛΑΣ και να περάσουν έτσι προς το γήπεδο του τελικού του Conference League όπου οι ερυθρόλευκοι μονομαχούν με την Φιορεντίνα.


Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν αρχίσει να φτάνουν σιγά σιγά στη γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και μια μερίδα απ΄αυτούς επιχείρησε να… προσπεράσει τα μπλόκα με τους ελέγχους. Οι οπαδοί άρχισαν να τρέχουν για να περάσουν από τα μπλόκα.

Κάπου εκεί επικράτησε μια μίνι ένταση με την αστυνομία και την ασφάλεια του γηπέδου και τους οπαδούς. Η κατάσταση εκτονώθηκε χωρίς να χτυπήσει κόκκινο το θερμόμετρο, αλλά παρόλα αυτά περίπου πενήντα οπαδοί των «ερυθρολεύκων» κατάφεραν να μπουν στον περιβάλλοντα χώρο της OPAP Arena χωρίς κανέναν έλεγχο.

Στο μεταξύ πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν μαζί τους αυτοκόλλητα με σήματα της ομάδας τους με τα οποία γέμισαν σήματα τις τροχαίας και ταμπέλες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *