Πάντα μέσα στο κόλπο για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ μετά το 2-0 επί του Ολυμπιακού

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό με 2-0 στην Τούμπα στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και είναι πάντα ζωντανός στο κυνήγι του φετινού τίτλου.


Νίκη που τον φέρνει δύο «στροφές» πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, μόνο του στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, σε απόσταση… αναπνοής από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Μία νίκη που έφεραν την υπογραφή των γκολ που σημείωσαν οι Τάισον στο 26΄ και Άντριγια Ζίβκοβιτς στο 65΄ αντίστοιχα, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα, οι «ερυθρόλευκοι» σημάδεψαν το δοκάρι με τον Όρτα.

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ (80’ Οζντόεφ), Μεϊτέ, Α. Ζίβκοβιτς (75’ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας (75’ Μουργκ), Τάισον, Μπράντον (59’ Σαμάτα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μπεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Κίνι (66’ Αποστολόπουλος), Κάρμο, Ρέτσος, Ροντινέι, Έσε, Όρτα, Τσικίνιο (74’ Καρβάλιο), Μαρτίνς (66’ Φορτούνης), Μασούρας (46’ Ποντένσε), Ναβάρο (46’ Ελ Κααμπί).


Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από τη σέντρα του παιχνιδιού βρέθηκε στη Θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Στέφαν Σβαμπ και κατέθεσε, για λογαριασμό της ΠΑΕ, στεφάνι στη μνήμη του υποστηρικτή του «Δικεφάλου», Κυριάκου Κωνσταντίνου, ο οποίος απεβίωσε πρόσφατα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *