Οι κληρώσεις, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά κύπελλα ποδοσφαίρου


Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έμαθαν σήμερα (5.8.2024) τους αντιπάλους τους στα ευρωπαϊκά κύπελλα ποδοσφαίρου.


Ο Παναθηναϊκός έμαθε την αντίπαλο του στα πλέι οφ του Conference League, εφόσον αποκλειστεί από τον Άγιαξ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη γαλλική Λανς στα πλέι οφ του Conference League σε περίπτωση που δεν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο στον τρίτο προκριματικό του Europa League.

Το έργο του τριφυλλιού δεν είναι καθόλου εύκολο, με τον πρώτο αγώνας των πλέι οφ να πραγματοποιείται στις 22 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς επτά μέρες αργότερα στις 29 Αυγούστου.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Ρουζομπερόκ – Χάιντουκ στα πλέι οφ του Conference League, εφόσον περάσει ο εμπόδιο της Νόα στον 3ο προκριματικό γύρο.


Η ΑΕΚ έμαθε το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος της στα πλέι οφ του Conference League. Η Ένωση διασταυρώνεται με τον νικητή του Ρουζομπερόκ (Σλοβενία) – Χάιντουκ Σπλιτ (Κροατία).Όλα αυτά, αρκεί η Ένωση να ξεπεράσει το εμπόδιο της Νόα στον τρίτο προκριματικό γύρο.

Ο πρώτος αγώνας των πλέι οφ θα πραγματοποιηθεί στην OPAP Arena στις 22 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς επτά ημέρες αργότερα στις 29 Αυγούστου.

Ο ΠΑΟΚ έμαθε το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του στα πλέι οφ του Europa League, εφόσον αποκλειστεί από τη Μάλμε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τσέλιε – Σάμροκ Ρόβερς στα πλέι οφ του Europa League, εφόσον δεν μπορέσει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάλμε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο πρώτος αγώνας των πλέι οφ θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα στις 22 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς επτά μέρες αργότερα στις 29 Αυγούστου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *