Ο πρόεδρος των Ράπτορς δήλωσε πώς η υπόθεση Βεζένκοφ που μπορεί να τραβήξει μέρες ή και μήνες


O ισχυρός άνδρας της ομάδας του Καναδά, Μασάι Ουτζίρι, μίλησε για την περίπτωση του Βούλγαρου φόργουορντ, τονίζοντας πως είναι μία υπόθεση που μπορεί να τραβήξει μέρες ή και μήνες.


Περίπλοκη είναι η κατάσταση σχετικά με το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος έχει επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, που του έχει προσφέρει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, ωστόσο θα πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος από τους Τορόντο Ράπτορς, με τους οποίους δεσμεύεται για τη νέα σεζόν, καθώς τον απέκτησαν με ανταλλαγή από τους Σακραμέντο Κινγκς.

Το “αφεντικό” των Καναδών τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα του 29χρονου άσου, αφήνοντας ανοικτό κάθε ενδεχόμενο για το μέλλον του Βούλγαρου φόργουορντ, προειδοποιώντας κάθε πλευρά, πως είναι μία υπόθεση που μπορεί να τραβήξει αρκετό καιρό.

«Συνεχίζουμε να αξιολογούμε την κατάσταση. Είχα συζητήσεις με τον Σάσα, τους εκπροσώπους του, τον προπονητή. Θα δούμε αν η υπόθεση θα τραβήξει μέρες ή μήνες. Πήραμε τον παίκτη με ανταλλαγή και αισθανόμαστε ότι έχουμε καλή επικοινωνία μαζί του, όπως και με τον ατζέντη του. Θα δούμε τι θα γίνει» ήταν τα λόγια του Μασάι Ουτζίρι.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *