O πρόεδρος της Αλ Ιτιχάντ αποκάλυψε ότι έδινε 1,4 δισ. ευρώ στον Λιονέλ Μέσι, αλλά η οικογένεια του Αργεντινού σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου τον έκανε να πει «όχι»


Η οικογένεια του Λιονέλ Μέσι έκανε τον Αργεντινό σταρ του ποδοσφαίρου να ρίξει «χυλόπιτα» στη Αλ Ιτιχάντ το 2023 και να πει όχι στην μυθική πρόταση που του είχαν κάνει οι Άραβες για συμβόλαιο 2 ετών με 1,4 δισ. ευρώ!


Όλα έγιναν το καλοκαίρι του 2023. Τον Λιονέλ Μέσι πολιορκούσαν η Αλ Ιτιχάντ και η Ίντερ Μαϊάμι, αλλά τελικά ο Αργεντινός έριξε… πόρτα στους Άραβες και είπε το «ναι» στους Αμερικανούς.

Ο πρόεδρος της Αλ Ιτιχάντ, Ανμάρ Αλ Χαϊλί, ήταν εκείνος που αποκάλυψε την πρόταση που έκανε ο σύλλογός του στον οκτώ φορές νικητή της «Χρυσής Μπάλας».

Ο Ανμάρ Αλ Χαΐλί τόνισε ότι η ομάδα έδινε 1,4 δισ. στον Μέσι για δυο χρόνια αλλά η οικογένειά του ήθελε να πάει στις ΗΠΑ και τελικά τον έπεισαν να πάει εκεί.

«Του κάναμε μια πρόταση 1,4 δισεκατομμυρίων ευρώ. Αλλά αρνήθηκε επειδή η οικογένειά του ήθελε να φύγει στις ΗΠΑ. Ήμουν έκπληκτος δεν πίστευα ότι ένας παίκτης θα μπορούσε να αρνηθεί μια τόσο μεγάλη πρόταση για χάρη της οικογένειάς του. Το σεβόμαστε, γιατί η οικογένεια είναι πιο σημαντική από τα χρήματα», είπε χαρακτηριστικά.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *