Ο Ολυμπιακός στον τελικό της Super League K15

Στον τελικό του Final 4 του πρωταθλήματος Κ15 προκρίθηκε ο Ολυμπιακός. Στον σημερινό πρώτο ημιτελικό που έγινε στο ΔΑΚ Λαμίας, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 3-1 τον Άρη κι έτσι την προσεχή Τρίτη (21/5) θα διεκδικήσουν το τρόπαιο με αντίπαλο το νικητή του έτερου ημιτελικού ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.


Το σκορ άνοιξε ο Ολυμπιακός στο 2΄ με απευθείας φάουλ του Παπαγεωργίου από απόσταση 35 μέτρων. Στο 2-0 έγραψε στο 38΄ ο αρχηγός Σιώζος με σουτ έξω από την περιοχή κι ενώ η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυντικού και άλλαξε πορεία. Μείωσε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45+3΄) ο Παπασαραφιανός, ενώ το 3-1 διαμόρφωσε ο Λαζαρίδης με διαγώνιο σουτ στο 55΄.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βασίλης Σπέρτος): Ταβουλάρης, Σιώζος, Τσαλαπατάνακης, Γούσιος, Φαρίνης (65΄ Μάρας), Μωυσιάδης (65΄ Γορανίτης), Παπαγεωργιου (76΄ Λεοντόπουλος), Σεφερλής, Παναγόπουλος, Λαζαριδης (77΄ Μαγκλογιάννης), Αγγελόπουλος (52΄ Χρηστίδης).

ΑΡΗΣ (Στράτος Γιαπουτζής): Σαββουλίδης, Παπαδόπουλος Μιχ., Βοριαζίδης, Γέργος, Ευστρατίου, Σιούτας, Αμπελάς (76΄ Οικονομίδης), Παπασαραφιανός, Τοζίδης, Κυριαζής, Παπαδόπουλος Ορ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *