Ο Άρης έριξε ανάσκελα (2-1) τον Ολυμπιακό στην Θεσσαλονίκη – Πέρασε με «τεσσάρα» από τον Βόλο ο ΠΑΟΚ


Ο Άρης έβγαλε νοκ άουτ τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη. Οι κίτρινοι επικράτησαν με 2-1 των ερυθρολεύκων στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.


Οι Μάνου Γκαρθία (3′) και Λορέν Μορόν (41′) σημείωσαν τα γκολ για την ομάδα του Άκη Μάντζιου που είχε σε εξαιρετική βραδιά τον νεαρό Κλέιτον Ντιαντί.

Ο Ολυμπιακός μείωσε σε 2-1 με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι Πειραιώτες έμειναν για δεύτερο σερί ματς μακριά από τη νίκη, μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό και στο -3 από την κορυφή και τον ΠΑΟΚ. Ο Άρης, από την άλλη, πήρε ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης την επόμενη αγωνιστική στην Τούμπα, αφήνοντας πίσω του την ήττα στο Ηράκλειο.

Διαιτητής: Λούκα Παϊρέτο  (Ιταλία)


ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μάγιο, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Βέλεθ, Μόντσου, Σιφουέντες (90’+3′ Εμβοντό), Μάνου Γκαρθία (76′ Νταρίντα), Ντιαντί (76′ Σαβέριο), Σίστο, Μορόν (86′ Σαμόρα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Μαρτίνς (77′ Κοστίνια), Ροντινέι, Ελ Κααμπί, Ντάνι Γκαρθία (46′ Ολιβέιρα), Έσε, Τσικίνιο (69′ Γιάρεμτσουκ), Κάρμο, Ορτέγκα, Βέλντε (46′ Γουίλιαν), Ντόη (77′ Μπιανκόν).

*Με κόκκινη κάρτα αποβλήθηκε μετά το 2-0 ο Χρήστος Μουρίκης, προπονητής φυσικής κατάστασης του Ολυμπιακού. Στο τέλος του πρώτου μέρους αποβλήθηκε και ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών, Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Πέρασε με 4-1 από τον Βόλο ο ΠΑΟΚ

Με τον Ντόμινικ Κοτάρσκι να «καθαρίζει» πίσω και τους μεσοεπιθετικούς να σκοράρουν μπροστά, ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το Πανθεσσαλικό Στάδιο κερδίζοντας με 4-1 τον Βόλο, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας του «Δικεφάλου του Βορρά» απέκρουσε το πέναλτι του Όμρι Άλτμαν μόλις στο 3ο λεπτό, δίνοντας το έναυσμα στους συμπαίκτες του.

Ο Στέφαν Σβαμπ (24′ με πέναλτι), ο Τόμας Μουργκ (54′), ο Τάισον (60′) και ο Φεντόρ Τσαλόφ (89′) έδωσαν τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου που έμεινε μόνη στην κορυφή και περιμένει τα αποτελέσματα των ΑΕΚ και Ολυμπιακού. Αξιόλογη η εμφάνιση της ομάδας του Χοακίν Γκόμεζ που έπαιξε με δέκα από το 34′ λόγω αποβολής του Φράνκο Φεράρι και μείωσε προσωρινά με τον Ζούνιορ Μεντιέτα (57′), αλλά δεν άντεξε.

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Χοακίν Γκόμεζ): Κόβατς, Μύγας, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Μπερναντού, Γκλάβτσιτς (72′ Κόμπα), Ασεχνούν (40′ Σμέλερς), Μεντιέτα, Άλτμαν (61′ Βιγιαφάνιες), Κόντε (61′ Κόσζτα).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Μπάμπα (67′ Ότο), Σβαμπ (67′ Μπακαγιόκο), Καμαρά, Μουργκ (67′ Κωνσταντέλιας), Ντεσπόντοφ, Τάισον (79′ Σορετίρε), Τισουντάλι (67′ Τσάλοφ).
*Το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο παρακολούθησε και ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *