Μεγάλα αστέρια της μουσικής βρίσκονται στο Παρίσι για την τελετή έναρξης της Ολυμπιάδας


Ποιος/α σούπερ σταρ θα τραγουδήσει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων; Τρεις ημέρες πριν από την Τελετή Έναρξης (26/7), η άφιξη στο Παρίσι της Λέιντι Γκάγκα και της Σελίν Ντιόν τους ανέδειξε ως φυσικά φαβορί των προβλέψεων και βρίσκονται μαζί με την Άγια Νακαμούρα στη σχετική λίστα.


Ενώ τα αστέρια φτάνουν, ξεκινώντας με τον ράπερ Σνουπ Ντογκ, ο οποίος, πριν μεταφέρει τη Ολυμπιακή Φλόγα την Παρασκευή, δημοσίευσε μια φωτογραφία του μπροστά από το Δημαρχείου.

Οι διοργανωτές εργάζονται για να διατηρήσουν το μυστικό μιας υποσχόμενης μεγαλειώδους παρέλασης στον Σηκουάνα, την πρώτη τελετή έξω από ένα στάδιο στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Επίσης παρακολουθείται στενά η παρουσία και οι δράσεις των αστεριών. Η Καναδή τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν εθεάθη να ποζάρει με τους θαυμαστές της μπροστά από το Royal Monceau, ένα αριστοκρατικό ξενοδοχείο, όπου άφησε τις βαλίτσες της.

Οι εικόνες της Λέιντι Γκάγκα να χαιρετά τους θαυμαστές από την ηλιοροφή ενός αυτοκινήτου έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Η παρουσία της Άγια Νακαμούρα, το όνομα της οποίας κυκλοφορεί εδώ και μήνες, δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, αλλά η τραγουδίστρια των «Djaja» και «Pookie» θα πρέπει να συμμετάσχει στη μεγάλη γιορτή της Παρασκευής.

Αυτή η «παρέλαση» αστέρων αναμένεται να συνεχιστεί την Τετάρτη μέχρι την τελετή αυτή μπροστά σε 300.000 άτομα υπό υψηλές συνθήκες ασφαλείας.

Ο Εμανουέλ Μακρόν επανέλαβε τη Δευτέρα ότι η Γαλλία είναι έτοιμη να υποδεχθεί τα εκατομμύρια των επισκεπτών που αναμένονται για το μεγάλο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 11 Αυγούστου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *