Κροίσος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στην 5η θέση της λίστας του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές του κόσμου

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το φτωχόπαιδο που μεγάλωσε με τεράστιες στερήσεις μαζί με την οικογένειά του στα Σεπόλια, είναι πλέον όχι μόνος ένας από τους μεγαλύτερους και διασημότερους αθλητές του πλανήτη, αλλά και ένας αλληθινός Κροίσος σύμφωνα με το Forbes.


Μελετώντας τα έσοδα όλων των κορυφαίων αθλητών του κόσμου, από την 1η Μαΐου 2023 μέχρι την 1 Μαΐου 2024, το Forbes παρουσίασε τη λίστα με τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην 5η θέση.

Στην κορυφή βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον γκόλφερ Τζον Ραμ στη δεύτερη θέση και τους Λιονέλ Μέσι και Λεμπρόν Τζέιμς να συμπληρώνουν την πρώτη 5άδα, πάνω από τον “Greek Freak”.

Το δημοσίευμα αναφέρει για τον Έλληνα μπασκετμπολίστα:

“Ο Αντετοκούνμπο βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά από έναν τραυματισμό στη γάμπα που τερμάτισε μια ταραχώδη σεζόν για τον σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, με αλλαγή προπονητή στη μέση της σεζόν και τον ίδιο να βλέπει στη συνέχεια, ανήμπορος να βοηθήσει, την ομάδα του να αποχωρεί από τον πρώτο γύρο των πλέι οφ. Εκτός γηπέδου, το αστέρι του συνεχίζει να ανεβαίνει.


Ο Αντετοκούνμπο άνοιξε μια εταιρεία παραγωγής τον Ιανουάριο, πρόσθεσε μια συνεργασία με το αναψυκτικό Starry της Pepsi τον Φεβρουάριο και θα λανσάρει το έκτο αθλητικό του παπούτσι με την υπογραφή του και τη Nike, αργότερα μέσα στη χρονιά.


Οι 10 πιο πλούσιοι αθλητές του κόσμου

1. Κριστιάνο Ρονάλντο 260 εκατομμύρια δολάρια

2. Τζον Ραμ 218 εκατομμύρια δολάρια

3. Λιονέλ Μέσι 135 εκατομμύρια δολάρια


4. Λεμπρόν Τζέιμς 128 εκατομμύρια δολάρια

5. Γιάννης Αντετοκούνμπο 111 εκατομμύρια δολάρια

6. Κιλιάν Εμπαπέ 110 εκατομμύρια δολάρια

7. Νεϊμάρ 108 εκατομμύρια δολάρια

8. Καρίμ Μπενζεμά 106 εκατομμύρια δολάρια

9. Στεφ Κάρι 102 εκατομμύρια δολάρια

10. Λαμάρ Τζάκσον 100,5 εκατομμύρια δολάρια

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *