Κώστας Σλούκας: «Δεν μπορώ να περιγράψω τι νιώθω αυτή τη στιγμή – Είμαι τόσο χαρούμενος, είμαι τόσο περήφανος»

Ο Κώστας Σλούκας ήταντο κλειδί με το οποίο ο Παναθηναϊκός ξεκλείδωσε την πόρτα που οδηγούσε στην επιστροφή του τριφυλλιού στον θρόνο της Ευρώπης.


Ο Έλληνας γκαρντ έκανε πολύ μεγάλο ματς απέναντι στη Ρεάλ στον τελικό της Euroleague και οδήγησε τον Παναθηναϊκό στο έβδομο ουρανό και στο έβδομο ευρωπαϊκό του αστέρι.

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε μετά το πράσινο έπος απέναντι στη βασίλισσα για τα συναισθήματά του.

«Καταπληκτικό συναίσθημα, εκπληκτικό συναίσθημα. Δεν μπορώ να περιγράψω τι νιώθω αυτή τη στιγμή. Είμαι τόσο χαρούμενος, είμαι τόσο περήφανος για την ομάδα μου για όλο τον οργανισμό μας τον Παναθηναϊκό. Είχαμε ένα απίστευτο παιχνίδι. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει απίστευτο ταλέντο. Αλλά μείναμε εκεί, ήμασταν σταθεροί. Είμαι τόσο χαρούμενος, είμαι τόσο χαρούμενος για όλους, είμαι χαρούμενος για τον προπονητή, για τον κ. Γιαννακόπουλο και για τους συμπαίκτες μου», είπε ο Κώστας Σλούκας.

Και συνέχισε:«Πάντα έλεγα ότι πρέπει να είμαι επιθετικός στο παιχνίδι μου και στις δύο πλευρές του παρκέ.. Στον ημιτελικό δεν ήμουν καλά γιατί ήμουν εκτός για 10 μέρες και προσπαθούσα να βρω τον ρυθμό μου. Σήμερα όμως ένιωθα καλά. Ακούστε το κοινό, είμαι πολύ χαρούμενος».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *